Сергія Жадана, який подав на розлучення, помітили на побаченні зі співачкою Соловій

Жадана і Соловій днями разом бачили під час прогулянки
Фото: соцмережі

В квітні Жадан подав на розлучення з дружиною після 15 років шлюбу

48-річний письменник Сергій Жадан ймовірно має роман із 30-річною співачкою Христиною Соловій. Про це пише Таблоїд.  

Як стало відомо ЗМІ, ще в квітні Жадан подав на розлучення зі своєю дружиною Іриною Куніциною після 15 років шлюбу. Пара має 10-річну доньку Марію. Дані з судового реєстру, де саме Сергій зазначений позивачем, розповсюдили у соцмережі.

Крім цього, Жадана і Соловій днями разом бачили під час прогулянки. Парочка йшла за ручки. Їх зі спини зняла співачка Артилерія та виклала у сторіс на своїй сторінці в Інстаграм.

Нагадаємо, у грудні минулого року Христина Соловій презентувала нову пісню «Юність». Головну чоловічу роль у кліпі – коханця героїні – зіграв відомий літератор і музикант Сергій Жадан. Соцмережу сколихнули еротичні сцени у ролику.

Шлюб з Іриною Куніциною – другий для Жадана. Подружжя має дочку Марію. Першою дружиною письменника була Світлана Олешко, директорка харківського театру-студії «Арабески». У них є спільний син Іван. Після розлучення з Жаданом Світлана вийшла заміж за фронтмена гурту «Мертвий півень» Миська Барбару. Жадан та Барбара дружили все життя – до трагічної смерті Миська, яка сталася кілька років тому. Нині Світлана Олешко знайшла тимчасовий прихисток у Варшаві. 

Читайте також: Подумав, що помилка. Чоловік Руслани Писанки розповів, чому дружина згоріла так швидко

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: