Софія Ротару перервала тривале мовчання та звернулася до українців в мережі

Софія Ротару має чималу колекцію вишитих суконь
фото з відкритих джерел

Співачка привітала з Днем вишиванки

Народна артистка України Софія Ротару у День української вишиванки на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото, на якому позує в шикарній вишитій сукні. До слова, з початком великої війни артистка нечасто публікує в соцмережі дописи.

Цей кадр співачка викладала вже в соцмережу кілька років тому. На фотографії артистка розмістила хештег «День вишиванки» та два смайлики – серця синього та жовтого кольорів. Таким чином співачка привітала українців із сьогоднішнім Днем вишиванки.

Судячи зі знімків минулих років Софія Ротару має чималу колекцію вишитих суконь.

Тим часом нещодавно стало відомо, що майно Софії Ротару в Криму та Москві окупанти хочуть конфіскувати. Після того, як в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Ротару вирішила розлучитися з деякими об'єктами нерухомості, які має в окупованому Криму, росіяни розхвилювалися не на жарт. 

Раніше «Главком» писав, що Софія Ротару нібито вже продала апартаменти у Криму. А тепер планує продати другу квартиру на півострові. Співачка також вирішила розлучитися з готелем «Вілла Софія» у центрі Ялти. Цей об'єкт вона переписала на сина Руслана Євдокименка. У Ялті у співачки залишилася ще дача. Також російська преса стверджує, що у виконавиці є квартира у Москві.

Читайте також: Юлія Тимошенко показала свою вишиванку та чесно зізналася, з якими думками одягала її раніше

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: