Співачка Полякова спровокувала гучний скандал, засвітившись в компанії росіян

Фото: соцмережі

Співачка Оля Полякова потрапила в скандал через благодійну вечерю з російською журналісткою та подругою Нікою Білоцерківською та опозиціонером Олександром Невзоровим. Незважаючи на те, що на заході було зібрано кошти для двох машин швидкої допомоги, шанувальники виконавиці не раді тому, що артистка погодилася брати участь в такому заході. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Світлиною зі зустрічі Полякова поділилася на своїх сторінці в Інстаграм. На знімку з нею поряд, крім відомих росіян, український фешн-фотограф Соня Плакідюк. «Вчора сталася таємниця. Благодійна вечеря у Ніки Білоцерківської з приводу виходу книги Олександра Невзорова «Походження геніальності та фашизму». Зібрано гроші на дві карети швидкої допомоги для парамедиків! Всім велике спасибі», – поділилася Полякова.

В коментарях українці обурюються: «Гарних росіян не було і не буде! Запам'ятайте це назавжди!», «У той час, коли одна співачка, Тіна Кароль, видаляє свій кліп, ненароком дізнавшись, що серед творців є люди з російськими паспортами, інша – радісно позує на камеру і відпочиває в компанії росіян», «Сам факт – їхня національність: це уже привід не мати з ними нічого спільного. Я б навіть не дихала з ними одним повітрям», «Скільки вже можна принижуватися... Губи не болять російські черевики цілувати?».

Тим часом на захист співачки став її продюсер Михайло Ясинський. Він відповів на коментар, який залишила під дописом Полякової журналістка та блогерка Аліна Доротюк. «Мені здається, деякі публічні особистості і лідери думок не усвідомлюють своєї відповідальності за дії, які транслюють на свою багатомільйонну аудиторію. Днями я побачила купу сторіз з лазурного узбережжя Франції, де українська співачка Оля Полякова і відома фотографиня Соня Плакидюк весело спочатку готують, потім проводять так само весело час  в компанії, увага, так званих «хароших росіян», – обурилась Доротюк. Михайло Ясинський зауважив, що про головний факт, а саме благодійну складову того вечора, Доротюк не написала.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: