Кидають виклик. Дженніфер Лопес зізналася, як її діти ладнають з Беном Аффлеком

фото з відкритих джерел

Акторка та співачка розповіла про своїх двійнят

Голлівудська зірка Дженніфер Лопес розповіла про своїх дітей-двійнят, 15-річних Макса та Емму від Марка Ентоні, на телешоу Today.

Акторка та співачка зізналася, що часто стикається з труднощами при їхньому вихованні. «Вони стають дорослими. Вони кидають виклик усьому, їм все цікаво. Вони не дотримуються правил», – зізналася зіркова мама.

Однак схоже це її  не засмучує, а навпаки тішить, бо «сьогодні молодь стала зовсім іншою». «І це здорово для нашого світу. Якщо чесно, я думаю, що вони змінять світ – о, і зроблять його набагато кращим. Вони зроблять набагато більше, ніж ми зробили», – каже Лопес.

Артистка також розповіла журналістам про стосунки своїх дітей із її теперішнім чоловіком, актром Беном Аффлеком, якого вона назвала чудовим батьком: «Він фантастичний. Він справді знає, що робить. Вони дуже люблять і цінують його, і я теж». У Бена Аффлека від попереднього шлюбу з акторкою Дженніфер Гарнер є троє дітей: дочки Вайолет і Серафіна і син Семюель.

Раніше «Главком» писав, що голлівудська акторка Гвінет Пелтроу, яка, як відомо, у минулому зустрічалася і з Бредом Піттом, і з Беном Аффлеком, розповіла подробиці тих відносин. З кожним із цих знаменитих чоловіків вона перебувала у стосунках близько трьох років. А з Бредом Піттом Пелтроу взагалі збиралася одружитися, але розірвала заручини, заявивши, що занадто молода для шлюбу.

Як повідомляє Daily Mail, у студії подкасту Call Her Daddy актриса виклала всю правду про своїх колишніх і навіть порівняла їх у майстерності. Акторка зізналася, що з Піттом у неї була справжня хімія, але Бен технічно досконалий у ліжку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: