Слава Дьомін приголомшив зізнанням, що відомий артист пропонував сексуальні стосунки

Спілкуючись з шанувальниками, телеведучий розповів історію з минулого
фото з відкритих джерел

Телеведучий запропонував підписникам поставити йому найвідвертіші питання

Телеведучий та відомий блогер Слава Дьомін, вирішив провести у соцмережі інтерактив зі своїми підписниками. В своєму акаунті в соцмережі, за яким стежать 160 тисяч користувачів, Дьомін запропонував поставити йому найвідвертіші питання. Спілкуючись з шанувальниками, телеведучий зізнався, що один відомий артист пропонував йому сексуальні стосунки в себе вдома. Хто ця людина – Дьомін не написав.

«Це було 2009 року. Він написав мені ще в «Однокласниках». Але я відповів: «Вибач, я не по цих справах, я по дівчатах». Він чомусь образився», – написав Дьомін.

Раніше Слава Дьомін розповідав в соцмережі, що мав невдалі стосунки з відомою телеведучою. Імя своєї колишньої коханої Дьомін розкривати не став, однак запевнив підписників, що зумів зберегти з нею гарні стосунки. «Ми жили разом кілька місяців.  Але не зійшлися в побуті. Тому вона переїхала в іншу квартиру. Але ми досі в кльових стосунках. Одного разу вона дозволила пожити кілька днів у неї, коли я переїжджав з однієї орендованої квартири на іншу», – поділився ведучий.

«Главком» писав, що телеведучий Слава Дьомін, рідна мати якого подала на нього до суду, вимагаючи аліменти, розповів про своє непросте дитинство.

Читайте також: Даша Малахова подала заяву в поліцію на колишнього чоловіка – відомого телексперта

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: