Мережа дивується, з якою легкістю принц Гаррі розповідає про секс з Меган Маркл

Принц здивував читачів мемуарів відвертими подробицями
фото з відкритих джерел

Герцог розповів про пристрасну ніч з коханою після нетривалої розлуки

В мережі не перестають обговорювати, з якою легкістю колись закритий молодший син принцеси Діани тепер ділиться найпотаємнішими таємницями. Принц здивував читачів мемуарів відвертими подробицями сексу з Меган Маркл. Герцог Сассекський розповів про пристрасну ніч з коханою після нетривалої розлуки, пише Daily Mail.

У книзі «Запасний» Гаррі вирішив розповісти про дуже пристрасний момент, коли він і Меган возз'єдналися в Лондоні, провівши кілька тижнів нарізно в 2016 році.

Виявилося, що Маркл попросила подругу Ванессу, щоб та зустріла принца біля вантажного ліфта готелю та провела прямо до неї в номер. «Вона швидко подякувала подругі і одним плавним рухом втягнула мене всередину кімнати, зачинивши двері швидше, ніж будь-хто встиг щось побачити. Ми повісили табличку «Не турбувати», – написав принц, після чого вдарився в подробиці події. Цікаво, що ця подія сталася в день пам'яті принцеси Діани.

 «Мені просто цікаво, чи збирається він розповісти ще й про те, як вони зачали Арчі і як проходила їхня перша шлюбна ніч?», «Мене дійсно дивує той факт, з якою легкістю Гаррі ділиться такими інтимними подробицями», «Ми, звичайно, і так припускали, що вони мали секс. Але взагалі те, наскільки Гаррі схиблений на цю тему, мене трохи бентежить», – обговорюють мемуари принца інтернет-користувачі.

Читайте також: Даша Астаф'єва згадала, як трошки хильнула та написала листа Залужному

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: