Даша Малахова подала заяву в поліцію на колишнього чоловіка – відомого телексперта

Колишнє подружжя має двох дітей
фото з відкритих джерел

Телеведуча заявила, що судитиметься з батьком своїх синів за аліменти

Акторка та телеведуча Даша Малахова на своїй сторінці в соцмережі заявила, що має намір подавати до суду на ексчоловіка – угорського продюсера Чабу Бакоша, з яким вона розлучилася у 2014 році. Нині Бакош працює штатним кулінарним експертом на телеканалі «Дом».

Телеведуча написала на колишнього заяву у поліцію через несплату аліментів. Даша стверджує, що «вже 8 років за його дітей платить, дбає, забезпечує – інший». Телеведуча має на увазі свого теперішнього чоловіка. Даша додає, що їй набридло годувати себе та синів «сніданками», слухати казки та дивитися на картинку «ідеального тата» у соцмережах, яка не відповідає дійсності.

«Багато років я хотіла зробити це. Щоразу давала шанс, слабину, пояснювала свій страх етикою. Але під час війни, коли ніби не на часі – мені саме на часі. Коли ти починаєш думати про те, що завтра тебе може не бути, про те, що ми живемо в буремний час, хочеться, знати, що твої діти не будуть жити так, як би ти не хотіла. І там, де немає розвитку, гарної освіти, музеїв, театрів. Де гроші йдуть на гулянки, яскравий одяг та відпочинок. На що завгодно, але не на дітей, і вони отримують залишок від обов’язкового життя. Але навіть і це не отримують», – поділилася своїми думками телеведуча.

За словами Малахової, Бакош перестав навіть мінімально брати участь у фінансовому забезпеченні власних дітей, при цьому створював видимість хорошого батька.

«З батьком моїх дітей ми могли пообідати, він приїжджав до нас у гості, і щоразу після зустрічі у мене було відчуття, що мене обдурили. Ми з дітьми та людиною, яка стала їм батьком, вдавали, що все добре. Він робив фото, публікував – я і діти. Щасливий... Протягом 8 років я не отримала жодної щомісячної своєчасної мікроскопічної оплати аліментів і розпочинаю процедуру кримінальної відповідальності за таке жорстке порушення закону. Це буде судимість. І я не лякаю, і не планую змінювати стратегію», – написала Малахова.

Раніше «Главком» писав, що Даша Малахова вперше розповіла, чому несподівано розлучилася із угорським продюсером.

Читайте також: Полякова вперше зізналась, як Єфросиніна публічно її ображала: Я помстилася, якщо чесно

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: