Слава Дьомін поділився особистою таємницею: крутив роман з відомою телеведучою

фото з відкритих джерел

Зі своєю офіційною дружиною телеведучий досі не розлучений

Телеведучий та відомий інтервьер українських зірок Слава Дьомін, спілкуючись з шанувальниками в соцмережі, зізнався, що мав невдалі стосунки з відомою телеведучою. Імя своєї колишньої коханої Дьомін розкривати не став, однак запевнив підписників, що зумів зберегти з нею гарні стосунки.

 «Ми жили разом кілька місяців.  Але не зійшлися в побуті. Тому вона переїхала в іншу квартиру. Але ми досі в кльових стосунках. Одного разу вона дозволила пожити кілька днів у неї, коли я переїжджав з однієї орендованої квартири на іншу», – поділився ведучий.

В 2021 році стало відомо, що Дьомін розлучився зі своєю з дружиною, з якою має сина. Але, як нещодавно виявилося, що офіційно пара досі не розійшлася. «Це так ліньки, – пояснив блогер. – Ось справді немає часу. Потрібно знайти час, щоб було і в мене, і в неї. Треба сісти, поїхати до загсу, написати заяву. Ось ми такі, у нас нестандартні стосунки».

Раніше «Главком» писав, що рідна мати телеведучого судиться з ним, вимагаючи аліменти. Тим часом Дьомін шокував громадськість важкими подробицями свого непростого дитинства.

Читайте також: Катя Осадча «пройшлася» по Валерію Меладзе: Співав на убогій сцені ватну лірику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: