Росіянки залізли під стіл, щоб поколядувати з матюками: мережа в шоці

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Дмитро Гордон показав традиційні російські забави

В мережі з'явився дивний ролик, знятий росіянками під час різдвяного застілля.

Учасниці відео, немолоді росіянки, послухавши подругу, яка знімала їх на телефон, залізли колядувати під стіл. За командою жіночки, вони спочатку загадали бажання, а потім на її вимогу почали повторювати тричі слова: «рис», «гречка», «овес». Тільки, коли господарка свята заматюкалася, гості зрозуміли, що їх розіграли, та голосно та весело обматюкали у відповідь «жартівницю».

У мережі діляться думками з приводу побаченого: «Господи! Я ось думаю, у них діти є і онуки. І не хочеться звучати як ханжа, але це повна втрата гідності. Я не уявляю, що б моя мама, бабуся або тітка робили щось подібне», «Навіть пес у шоці», «Рис, гречка, овес, лікарня, лікар – я тут безсилий», «Правильно – всім під столами ховатися доведеться, бо бункер зайнятий тим, хто їх під стіл загнав», «Якщо ваша вечірка не схожа на цю, навіть не думайте запрошувати мене!», «Стіл дуже шикарно накритий, треба сервірування запам'ятати».

Раніше «Главком» писав, що в мережі з’явилося пропагандистське відео про іноземця, який знайшов секс в Росії. У ролику показують історію іноземця, якому нібито нав'язують чужі йому сексуальні цінності щодо вибору супутниці життя. І тільки в Москві він знаходить дівчину, яка відповідає його вподобанням.

Тим часом батько «маленького Арестовича» записав заспокійливе відео для українців. Нагадаємо, що кілька місяців тому в мережі завірусилося відео з трирічним Назаром Будьком з Волині, в якому він, розсипавши по всій кухні борошно, заспокоює маму: «Не психуй!». Хлопчика вже прозвали «маленьким Арестовичем». А його батько Олег, що захищає країну на фронті, теж записав заспокійливе відео для українців.

Читайте також: Оля Полякова заколядувала з дітьми у Ткача, Дантеса та Астаф’євої

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: