Живе по сусідству з Винником. Блогер розповів, куди зникла Надія Мейхер

Фото: соцмережі

Беспалов заявив, що артистка знаходиться не в кращому психологічному стані

Співачка, акторка і дизайнерка Надія Мейхер з минулого року не дає про себе знати. Популярний блогер Богдан Беспалов розповів, де нині мешкає артистка. За інформацією Беспалова, Мейхер знайшла тимчасовий прихисток від війни в Німеччині та знаходить не в кращому психологічному стані.

«Все ж таки по сусідству з Олегом Винником живе вона в Німеччині.  «По сусідству» маю на увазі не в плані, що у них квартири поряд, а те що вони в одній країні. З кінцями туди переїхала Мейхер, перебуває в депресняку. Жодних коментарів, жодних думок про те, що відбувається, жодних коментарів в підтримку України» , – каже блогер.

Раніше «Главком» писав, що дизайнерка Мейхер влаштувала показ своєї колекції у німецькому місті Штутгарт. Про це повідомляється на сторінці в Інстаграмі розташованого в Німеччині бутика, в стінах якого проходив модний показ. Раніше Мейхер на своїй сторінці в Інстаграм розповіла, як війна змінила її життя.

Тим часом чоловік Надії – Михайло Уржумцев, судячи з його висловлювань в інтерв'ю російській пресі – продовжує заробляти у Росії та називає війну «ситуацією».  У пари дві спільні дочки, а також старший син Мейхер від попередніх стосунків.

Читайте також: Відомий репер, який ховався з вагітною дружиною у бомбосховищі Києва, заявив про підтримку Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: