Шанувальники засудили Кім Кардаш'ян за купівлю намиста принцеси Діани

Прикраса була виготовлена у 1920-х роках ювелірною компанією Garrard
фото з відкритих джерел

 

Користувачі соцмереж вважають, що зірка намагається розкрутитись на пам'яті великих жінок

Нещодавно аукціон Sotheby's оголосив, що суперзірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян придбала прикрасу принцеси Діани за 163,8 тисяч фунтів. Йдеться про кольє з хрестом Attallah Cross, яке вкрите багатьма аметистами та діамантами. Відомо, його виставили на аукціоні Royal & Noble, який щорічно проводить будинок Sotheby's, за 120 тисяч фунтів стерлінгів. За намисто боролися чотири покупці, але його викупив представник Кардаш'ян.

Прикраса була виготовлена у 1920-х роках ювелірною компанією Garrard, а пізніше її купив бізнесмен палестинського походження Наїм Аттала, близький друг принцеси Діани. Він кілька разів позичав їй прикрасу, в якій вона з'являлася на важливих заходах. Після того, як прикраса одягла принцеса Уельська, Аттала більше нікому не дозволяв одягати підвіску. Обговорювати підвіску почали після того, як принцеса Діана з'явилася в ній на благодійному вечорі в Лондоні у 1987 році (на фото).

Новина відразу ж облетіла соціальні мережі та не дуже добре була сприйнята фанатами. Схоже, багато хто досі не пробачив Кім зіпсовану сукню Мерилін Монро на Met Gala 2022. Один із користувачів написав: «Вона намагається розкрутитися на пам'яті великих жінок».

Фанати вважають, що Кардаш'ян намагається наблизитись до спадщини легендарних постатей в історії. І їм це не дуже сподобається. Особливо обурилися придбанням Кім британці: «Діану і так досить експлуатували в історії. Для Кім досить огидно робити все можливе, щоб купити щось, що має бути у музеї. Намисто мало дістатись одній із онучок Діани!».

У соціальних мережах користувачі почали гадати, який дорогоцінний фрагмент історії моди Кардаш'ян може отримати в свої руки наступним. Одні писали, що Кім, найімовірніше, купить мантію, в якій Ісус помер. Інші – припустили, що наступною покупкою стане сорочка, в якій було вбито президента Кеннеді.

Читайте також: Зеленська зізналася, як вдалося опанувати себе, коли в Давосі дізналася про трагедію в Броварах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: