Зеленська зізналася, як вдалося опанувати себе в Давосі після новини про трагедію в Броварах

фото з відкритих джерел

 

Про трагедію Олена Зеленська дізналася за кілька хвилин до важливого виступу

Перша леді України Олена Зеленська не змогла стримати емоцій, коли їй повідомили жахливу звістку про авіакатастрофу у Броварах. В інтерв’ю Фактам ICTV Олена Зеленська розповіла, як їй вдалося опанувати емоції.

Перша леді України Олена Зеленська дізналася про авіакатастрофу з падінням гвинтокрила у передмісті Києва перед черговим виступом на Всесвітньому економічному форумі у Давосі. «Зеленська, яка готувалася виступити на сесії Всесвітнього економічного форуму у швейцарському курортному містечку, витерла очі і затиснула ніс від емоцій, почувши новини за мить до того, як їй вручили мікрофон», – написали ЗМІ.

«Без емоцій неможливо, вони існують і, на жаль, іноді не можна стримати сліз. Я говорила, що, можливо, хтось зовні вважає, що ми могли вже звикнути до трагедій, які ми бачимо кожного дня, але ми не можемо – це боляче», – згадує Зеленська тей день у Давосі.

Перша леді зазначила, що була присутня у Давосі, щоб ще раз говорити про необхідність допомоги для України. Зокрема і заради того, щоб не було більше таких трагедій, як у Броварах:  «Тому я маю робити над собою зусилля та продовжувати роботу. Це моє завдання і мені здається, що я маю його виконувати попри емоції, попри те, що важко, складно. Збиратися і йти далі. Можливо, це відповідальність. Не знаю, якщо мені вдалося зібратися, що всі побачили, що я зібралася, то добре».

Читайте також: Подруга Тодоренко розповіла про несподівану зустріч з нею в Маямі та розмови про війну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: