Рубіж пройдено. Стало відомо, хто першим зібрав 500 млн підписників в Інстаграм

Кріштіану Роналду побив рекор
фото з відкритих джерел

Футболіст Кріштіану Роналду обігнав мегапопулярних сестер Кардаш'ян

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду побив рекорд, ставши першою людиною, яка набрала 500 мільйонів в Інстаграмі.

Його давній суперник форвард національної команди Аргентини Ліонель Мессі залишається другим у рейтингу із 376 мільйонами підписників. Два легендарні футболісти – єдині спортсмени, які входять до десятки найпопулярніших людей в Instagram. Кайлі Дженнер посідає третє місце, за нею йдуть Селена Гомес і Дуейн «Скеля» Джонсон.

Раніше «Главком» писав, що в мережі розгорівся скандал через спільне фото Мессі й Роналду для реклами бренду Louis Vuitton.

Фотографія вже стала найпопулярнішою в соцмережах, набравши загалом 60 млн лайків – майже 25 млн у Мессі, майже 31 млн у Роналду, ще 3,6 млн – в акаунті бренду та 500 тисяч у автора фото, легендарного та найдорожчого фотографа світу Енні Лейбовіц. Це перша спільна рекламна компанія Роналду та Мессі і загалом одна з небагатьох спільних світлин легенд, яких разом можна побачити лише на футбольному полі.

Однак згодом в пресі з’явилося повідомлення, що це фото – монтаж. Судячи з ролика, у якому показано найяскравіші моменти фотосесії й короткі інтерв'ю футболістів, видно, що вони брали участь у зйомках у різний час. У публікації наголошують, що спільне фото є результатом поєднання двох різних знімків. Виявляється, навіть Louis Vuitton не вдалося вмовити двох найкращих футболістів сучасності приїхати на зйомки одночасно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: