Роднянський прокоментував гучну заяву Пугачової

Роднянський та Пугачова
фото з відкритих джерел

Продюсер Олександр Роднянський заявив, що співачка дала країні шанс, але невідомо, «як ним скористаються»

Продюсер Олександр Роднянський, який довгий час жив та працював в Росії, але в початком агресії виїхав звідти, прокоментував заяву співачки Алли Пугачової. Нагадаємо, російська співачка Алла Пугачова через соцмережі звернулася до Мін'юсту із заявою визнати її іноагентом. Напередодні цим статусом «удостоїли» її чоловіка Максима Галкіна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Роднянский (@alexander.rodnyansky)

«Щось важливе сталося в атмосфері. Щось суттєве змінилося. Запахло зміною погоди. Як це буває перед очищувальним дощем. Навіть зливою. І річ не в тім, що зіщулилися до розміру тарганів пропагандисти, – написав він. – Не в тім, що на тлі Примадонни керівники країни одразу видалися випадковими тимчасовими правителями, черговими жадібними до наживи корупціонерами, дрібними шахраями та злодіями. Річ у тім, що, здається, настав час не мовчати всім».

«Усім, кому боляче та соромно за свою країну. Усім, хто не згоден із несправедливістю та репресіями. Усім, хто втомився від корупції, тотальної брехні та приниження. Усім, хто проти агресії на адресу сусідньої держави, яка будує свою власну долю. Усім, хто не хоче перетворення Росії на міжнародного ізгоя, – продовжив Роднянський. – Та й проти самої влади, що ці вбивства й санкціонувала».

«Дякую, Алло Борисівно! Ви явно дали шанс. Питання у тому, як ним скористаються», – підсумував Роднянський. Раніше продюсер розповідав в інтерв’ю, що співачка показово поступила, поїхавши з Росії. Таким чином, на думку продюсера, вона виступила проти війни в Україні та путінського режиму.

«Поки що вона не виступає, не звертається, не говорить. Вона не задіяла свого соціального потенціалу, популярності, кредиту довіри. Але я думаю, що якоїсь хвилини вона це задіє. Вона взагалі сильна та розумна жінка. Вони (Пугачова та Галкін, – Ред.) порядні люди і той факт, що все-таки вони зібралися негайно, причому Максим же на початку виступив, і поїхали – це про те, що вони цього не приймають. З іншого боку – складно, звісно. Тому що все їхнє життя пов'язане з тим, що вони голоси російського шоу-бізнесу і на них лежить відповідальність, вони її розуміють. Я думаю, що зараз їх роздирають якісь внутрішні суперечності і для них це дуже важливе рішення», – казав продюсер.

На думку Роднянського, озвучування позиції – це дуже важлива річ, яка начебто особиста, але в історії це відображається як частина національної поведінки.

Тим часом, відомі росіяни вже кинулися поливати брудом Пугачову після її заяви: Хто ти така!

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: