Відома телеведуча зробила гучну заяву про українську мову

Аніта Луценко
фото з відкритих джерел

Аніта Луценко вважає, що намагатися вивчити англійську, коли не володієш вільно українською, дивно

Фітнес-тренер, телеведуча та екс-учасниця проекту «Танці із зірками» Аніта Луценко розповіла, що з початку повномасштабної війни свідомо перейшла з російської на українську мову.

«Моя власна, особиста, нікого ні до чого не змушуюча думка в голос: намагатися вивчити іноземну мову (англійську, іспанську, французьку), коли ти не володієш вільно українською і є українцем, як мінімум дивно, як максимум – не логічно. Намагатись бути як нейтів спікер (як той хто нею все життя розмовляє), розмовляти флюентлі (вільно) іноземною, коли не можеш робити це мовою свого паспорту – то дивина. Час на іноземну є, на свою – немає», – пише Луценко.

Аніта Луценко зізнається, що все ще іноді в розмові переходить на російську та покине не має достатньо словникового запасу, що виражати всі свої думки, але продовжує наполегливо практикуватися та змінюватися на краще.

Раніше «Главком» писав, щої 6-річна дочка телеведучої пішла до першого класу. Аніта каже, що спочатку планувалося, що дівчинка навчатиметься в Україні, але через війну плани змінилися. Наразі мама з донькою перебувають у Великій Британії. Там дівчинка й пішла до школи. Про це Аніта написала на своїй сторінці в Інстаграм.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: