Нардеп Гончаренко пообіцяв Собчак нечувані санкції за слова про «нацизм в Україні»

Ксенія Собчак
фото з відкритих джерел

Російська журналістка у своєму телеграм-каналі назвала українців нацистами

Російська журналістка Ксенія Собчак у своєму телеграм-каналі назвала українців нацистами за те, що українські користувачі соцмереж обурилися участю російської моделі Наталії Водянової в рекламній компанії міжнародної торговельної мережі Zara. У коментарях під рекламою з'явилося чимало гнівних коментарів. На думку Собчак, росіян навмисно ізолюють від світу.

«Zara випустила рекламну кампанію. І конкретно саме українські акаунти заходять і шеймлять: типу, ви російську взяли. Ну, от не соромно? Що за нацизм взагалі? Причому, закидають організовано. Тобто, сидять люди у важкій ситуації, але їм правда здається, що головне з чим треба поборотися – це щоб росіяни нічого не рекламували, не знімали фільми для Канн, не виїжджали з Росії і т. д.? Це взагалі-то нацизм»,  – поскаржилася  Собчак.

Тим часом нардеп Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Фейсбук відреагував на пост російської журналістки: «Готуйся бути включеною в усі санкційні списки США та ЄС. Я як віцепрезидент комітету по біженцям ПАРЄ зроблю все можливе, щоб ти не могла більше бачити «нацизм». Будемо оберігати тебе».

Раніше Главком писав, що пропагандистка Скабєєва визвірилася на Собчак: Як смоктала срібну ложку, так і смоктатимеш.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: