Роднянський оголосив, що починає роботу над фільмом про російсько-українську війну

фото з відкритих джерел

Продюсер працює над двома телесеріалами

Кіно- та телепродюсер Олександр Роднянський в інтерв’ю виданню «Главком» поділився своїми творчими планами. Зокрема, він працює над створенням двох телесеріалів, а також повнометражного художнього фільму із режисером Мирославом Слабошпицьким.

«З телевізійних: ми у цьому році знімемо чотиригодинний серіал, заснований на книжці колишнього аналітика ЦРУ Джона Ніксона, яка називається «Розмова з президентом». У ній він виклав свої міркування про Саддама Хусейна і ці міркування допомогли знайти сховок Хусейна у Багдаді. Ніксон дуже тонко розумівся на східній психології, – каже Роднянський. – Джона Ніксона зіграє Юель Кіннаман (шведсько-американський актор. Його пращури по лінії матері були євреями, які переїхали у Швецію з України у 1890 році). Режисера ми знайшли теж дуже цікавого. Минулого року Тарік Салех виграв канський кінофестиваль зі своїм фільмом «Заколот у Каїрі».

«Далі – дуже цікавий серіал «Червона веселка». Фантастично смішна і у той же час драматична історія одного з керівників комуністичної партії Радянського Союзу, який 1978-го року поїхав з виступом до Берліна, сподіваючись там зустріти групу молодих німецьких комуністів, які виявилися пізніше борцями за права геїв. А у СРСР тоді якраз діяв закон, який передбачав ув’язнення за гомосексуальність на сім років. Режисером картини буде Андрій Парех, він наполовину українець, наполовину американець. Американські діаспоряни дуже добре його знають», – продовжує продюсер.

Олександр Роднянський також розповів, що зараз працює з режисером Мирославом Слабошпицьким: «Він зняв, на мою думку, один з найкращих українських фільмів часів незалежності «Плем’я». Кіно, над яким ми працюємо з Мирославом, розповідає про велику російсько-українську війну».

Раніше «Главком» писав, що Роднянський назвав єдину ведучу, яка йому тепер цікава на українському телеканалі «1+1», який свого часу створив продюсер.

Читайте також: Команду Андрія Данилка не випустили з України до США: артист зробив заяву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: