Поет Павло Вишебаба, шлюб якого увійшов в історію, оголосив про розлучення

Яценюк з міністром юстиції України Павлом Петренком побували на церемонії реєстрації
фото з відкритих джерел

На церемонії одруження був присутній вже тепер експрем'єр-міністр Яценюк

Український поет, який захищає Україну зі зброєю в руках, Павло Вишебаба розлучився з журналісткою Інною Тесленко після семи років шлюбу. Відомо, що пара наважилася на це ще у 2022 році, проте лише зараз військовослужбовець розповів про це на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Павло Вишебаба (@vyshebaba)

«Я розлучений. Для друзів і уважних читачів моєї збірки віршів це давно не секрет. Та схоже про це треба зробити окремий допис, щоб не відповідати на це питання знову й знову. Я розлучений, історія нашої родини закінчилась у 2022-му, поповнили статистику розірваних шлюбів під час війни. Скористаюсь своїм правом не посвячувати інших в деталі – це наше приватне життя. Ми залишаємось люблячими батьками нашої прекрасної доньки. Це давно позаду, життя продовжується», – написав Павло Вишебаба.

Шлюб Вишебаби та Тесленко увійшов в історію, бо пара стала першою в Україні, хто подав онлайн-заявку до рагсу. Закохані одружилися у Дніпрі в 2015 році. На їхній церемонії був присутній вже тепер експрем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. До слова, Павло Вишебаба займав посаду прес-секретаря донецької облорганізації партії «Фронт змін», яку очолював Яценюк. Пізніше вона перетворилася в «Народний фронт».

Читайте також: Головні актори фільму «Люксембург, Люксембург» привезли картину у рідне селище під Харковом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: