Зірку Голлівуду Ф. Мюррея Абрахама звинувачують у сексуальних домаганнях

Американський актор Ф. Мюррей Абрахам став широко відомий у 1980-х роках після здобуття премії «Оскар»
фото з відкритих джерел

82-річний Абрахам був змушений залишити роботу

Голлівудську зірку Ф. Мюррея Абрахама звинувачують у сексуальних домаганнях – через це його звільнили із серіалу «Містичний квест».Ф. Мюррей Абрахам, у тому числі відомий за «Готелем «Гранд Будапешт», грав одну з центральних ролей у перших двох сезонах серіалу «Містичний квест», проте на початку 2022 року стало відомо, що він не зніметься у продовженні картини.

Тоді кіностудія Lionsgate не повідомляла, чому актор покинув проект. Лише зараз видання Rolling Stone, посилаючись на джерела, повідомило причини його звільнення. За даними ЗМІ, на той момент 82-річний Абрахам був змушений залишити серіал через звинувачення у сексуальних домаганнях. Після першого інциденту акторові заборонили наближатися до деяких актрис, які знімалися у «Містичному квесті». Проте актора це не зупинило, і друга подібна ситуація призвела до того, що його поросили піти зі знімального майданчику. У Rolling Stone звернулися за коментарями до Lionsgate, проте журналістам повідомили лише те, що у компанії ретельно розслідують будь-які порушення.

Після звільнення з серіалу Ф. Мюррей Абрахам з'явився ще у двох шоу: другому сезоні «Білого лотоса» та третьому епізоді «Кабінету рідкісностей Гільєрмо дель Торо». Незрозуміло, коли зняли епізоди за його участю – до чи після скандалу.

Американський актор Ф. Мюррей Абрахам став широко відомий у 1980-х роках після здобуття премії «Оскар» за найкращу чоловічу роль у фільмі Антоніо Сальєрі «Амадей». Він знявся у таких фільмах, як «Всі люди президента», «Обличчя зі шрамом», «Ім'я троянди», «Останній герой дії», «Зоряний шлях: Повстання», «В пошуках Форрестера», «Всередині Льовина Девіса» та «Готель Гранд Будапешт», і з'явився у «Як приручити дракона 3: Прихований світ».

Читайте також: 100 тис. журналів Playboy із держсекретаркою Франції на обкладинці розкупили за три години

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: