Команду Андрія Данилка не випустили з України до США: артист відреагував

Музикант написав, що у нього не дуже приємні новини для шанувальників

Музикант Андрій Данилко на своїй сторінці в Інстаграм повідомив, що його концертний тур Америкою та Канадою не відбудеться в квітні, як було заплановано. Виступи переносяться на осінь цього року.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

«Друзі, у нас новини не дуже приємні. На жаль, наш тур США і Канадою вимушено переноситься на осінь. У нас великий колектив, всі з різних куточків країни, і не всі встигли вчасно оформити документи, необхідні для виїзду за кордон за новими правилами. Ми не могли вирушити в тур у неповному акторському складі, тому що якість і рівень наших шоу залежить від кожного учасника групи», – йдеться у заяві.

В дописі Данилко додав, що всі квитки залишаються дійсними на нові дати, які будуть оголошені найближчим часом. Перший концерт мав відбутися вже 18 квітня у Майамі. Далі мали бути Чикаго, Нью-Йорк, Торонто, Сан-Франциско та Лос-Анджелес.

Раніше «Главком» писав, що музикант Андрій Данилко заявив, що росіяни намагаються зірвати його концерти в США та Канаді, поширюючи фейкові новини про те, що він захворів та не зможе виступити. Також  ми повідомляли, що Данилко скасував концерти в Європі.

Читайте також: Данилко зізнався, що першим зробить, приїхавши до Москви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: