Засновник «1+1» назвав єдину ведучу, яка йому тепер цікава на телеканалі

Скріншот відео програми Право на владу
фото з відкритих джерел

Роднянський розсипав компліменти перед Мосейчук

Засновник українського телеканалу «1+1», кіно- та телепродюсер Олександр Роднянський, який довгих час будував кар'єру в Росії, однак після російського вторгнення розірвав з країною-агресором всі зв'язки, розповів в інтерв'ю «Главкому», що йому подобається дивитися на колись рідному телеканалі.

«Дивлюся всі програми, які веде Наталя Мосейчук, – каже Роднянський. – Вона єдина мені цікава на «1+1». Мене підкорила її особлива манера говорити, її інтонація. Поважаю її за особисту позицію і відкритість до діалогу. У перші дні існування каналу я дуже агресивно просував ведучих. Мені здавалося, що телевізійний канал – це колективний портрет його ведучих. Людей, які мають право на увагу аудиторії. Привернути цю увагу їм мають допомогти інтелектуальні здібності і харизма. Тому для мене це було важливо. Те саме – на YouTube, я приходжу послухати, що говорять цікаві люди».

Також Роднянський згадав про минуле та сьогодення телеканалу, який народився під його керівництвом: «Я доєднався до команди «1+1» 1996 році. У нас не було грошей, ми шукали партнерів, а я у ті часи захоплювався Америкою. Був американофілом. І ми навіть не розглядали пропозицій з сусідньої країни (Росії). Таким чином «1+1» приєднався до мережі телеканалів CME. Але ця мережа не ішла у ногу із часом та не змогла розкрити увесь потенціал «1+1». Скажу більше, коли я прийшов на «СТС» у 2002-му році, я вже мав мету розширити «1+1». Я розумів, що український ринок тоді був відносно невеликим, а російський бурхливо розвивався. Я перестав бути власником холдингу у 2008-му році. Тоді ж мене випхали з «СТС». Залишив усе, продав своїм американським партнерам, з якими працював з 1996 року. Маю на увазі компанію СМЕ», – розповідає Роднянський.

Читайте також: Продюсер, який відкрив дорогу на ТБ пропагандисту Корчевнікову, поставив йому діагноз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: