Родич Сумської публічно зганьбив її доньку: акторка не забарилася з відповіддю

Сумська відреагувала на образливі слова свого племінника
фото: Ольга Сумська/Instagram

Акторка не добираючи виразів відповіла родичу, який образив її доньку

Відома українська акторка Ольга Сумська у себе в Instagram висловилася щодо нещодавнього інтерв'ю свого племінника та актора В'ячеслава Хостікоєва, який публічно зганьбив її доньку Антоніну Паперну.

Хостікоєв заявив, що намагався зв'язатися зі своєю двоюрідною сестрою, яка живе і працює в країні-агресорці, проте дівчина йому не відповідала. За словами актора, Паперна навіть не відреагувала на смерть бабусі, яку ховали вже під час повномасштабного вторгнення.

Родич Сумської публічно зганьбив її доньку: акторка не забарилася з відповіддю фото 1

Ольга Сумська у відповідь заявила, що слова Хостікоєва – повна брехня. «Огидна потвора! Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року. Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв'язку! Із сім'ї В'ячеслава нікого не було, навіщо ви брешете?» – написала акторка.

Окрім цього, Сумська звернулася до Ростислава Калацинського, в інтерв'ю якому і прозвучали ці звинувачення. Актриса запитала, навіщо він ганьбить її сім'ю, сидячи за кордоном: «Яке ви маєте право ганьбити нашу сім'ю?! Сидите за кордоном і заробляєте на брехні?».

До слова, старша донька Ольги Сумської знялася у російському серіалі. У чотирисерійній російській мелодрамі «Холодна страва» Антоніна Паперна зіграє головну героїню Дану.

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення Антоніна Паперна ніяк не висловлювалася щодо війни. Окрім того, у березні цього року вона, разом з чоловіком та донькою, засвітилася на прем'єрі мультфільму в Москві.

Ольга Сумська захищала доньку, говорячи, що Антоніна не може виїхати з Росії через двох маленьких дітей. Також вона зазначала, що Паперна мовчить про війну в Україні через небезпеку говорити про це у РФ.

Читайте також: «Страшна війна нас сьогодні роз'єднала»: Сумська розповіла про доньку, яка живе у Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: