Задумала підправити обличчя? Олена Кравець розповіла, чи має намір лягти під ніж

Колишня учасниця «Кварталу 95» переконана, що треба прийняти свій вік
фото: скріншот відео

Акторка відверто розповіла, чи хоче омолодитися у пластичного хірурга

Ексучасниця студії «Квартал 95» та кума президента Володимира Зеленського Олена Кравець не збирається змінювати зовнішність у пластичного хірурга. Акторка розповіла про це в інтерв’ю ТСН.

«Я боюся страшне. Я іноді уявляю, якби отут підправити… Боже, знову 36. Але потім думаєш – та ні», – зазначила Кравець.

 Акторка наголосила, що треба прийняти свій вік, і додала, що полюбляє спілкуватися з жінками, старшими за неї.

«Ти розумієш, що ти молодша, відчуваєш себе молодшою, хоча зазвичай в моєму оточенні зараз всі молодші за мене… І це один стан, коли всі молодші за тебе, і ти розумієш, що трохи по іншому виглядаєш. А коли ти спілкуєшся з такими, знаєте, смачними… Вони взагалі не пам’ятають, скільки їм років, вони несуть тобі якусь впевненість», - розповіла ексучасниця «Кварталу 95».

Кравець наголосила, що жінки дають зрозуміти, що не в віці сенс, що важливо – як ти живеш, чим ти корисний цьому світу та людям.

«Це такі глиби вже, жінки, які жили в ті часи, коли пластична хірургія не мала такого розвитку, як зараз. Тому вони без нічого, з намальованими губами, навіть не очами, в класному одязі з короткими зачісками… Вони такі стильові… Мені подобається дуже та картина світу, яку вони танцюють», – зазналася акторка.

Олена Кравець додала, що їй «не страшно», коли вона спілкується з такими жінками.

Нагадаємо, колишня партнерка президента Зеленського по студії «Квартал 95» Олена Кравець отримала з державного бюджету понад 27 млн грн на створення авторського вечірнього шоу «Тихий вечір», яке виходить на телеканалі «Дім». Про це йдеться у тендері, розміщеному на електронному майданчику закупівель Prozorro.

Згодом телеканал «Дім» повідомив, що інформацію щодо виділення понад 27 млн грн на шоу Олени Кравець неправильно зрозуміли. Насправді, 27,5 млн – це сума витрат за 2023 рік, а не бюджет на наступний.

Читайте також: Скандал із держфінансуванням шоу, спілкування із Зеленськими. Що Кравець наговорила в інтерв'ю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: