Зірка «Слуги народу» розповіла, як Зеленський поводив себе під час зйомок серіалу

Нинішній президент під час зйомок серіалу був «відкритим та простим у спілкуванні»
фото: скріншот відео

«Займався абсолютно всім, швидко вирішував будь-які питання»

Відомий актор, а нині – президент України під час зйомок серіалу «Слуга народу» ставився до знімального колективу, як до родини. Про це в коментарі «Обозревателю» розповіла акторка Анастасія Карпенко, яка брала участь у зйомках обох частин

«У мене позитивні враження від знайомства, від спілкування із Зеленським. Володимир – щирий та відкритий, простий у спілкуванні з усіма цехами кіновиробництва. З повагою ставився до людей будь-якої професії – чи ти монтувальник, чи актор», – зазначила вона.

Акторка Анастасія Карпенко
Акторка Анастасія Карпенко
фото: anastasia.karpenko.art/facebook

Карпенко наголосила, що була в захваті від «простоти, небайдужості, професійності» Володимира Зеленського.

«У нього не було такого, що от це не моя робота, не буду братися. Займався абсолютно всім, швидко вирішував будь-які питання», – пригадала вона.

Анастасія Карпенко додала, що актор ставився до колег так, начебто це його родина, а не знімальний колектив – «ніби робив це для себе, своєї дружини та дітей».

Нагадаємо, у Польщі з 4 березня вийде адаптація українського серіалу «Слуга народу». У ньому, як і в оригіналі, розкажуть про 36-річного вчителя історії, який раптово стає президентом. В українському оригіналі головного героя грає президент України Володимир Зеленський. У польській версії образ глави держави Ігнація Конечного на екрані втілив актор Марцін Хікнар.

Читайте також: Олександр Роднянський: Українське телебачення доживає останні дні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: