Сумська поскаржилася, що їй бажають в соцмережі найстрашнішого

фото з відкритих джерел

Артистці прилітає через дочку, яка живе в Москві та мовчить про війну в Україні

Актриса Ольга Сумська і інтерв’ю програмі ЖВЛ вкотре відповіла, чому її донька Антоніна Паперна, яка живе в Москві, мовчить про війну Росії проти України.

«Хто там, той знає, як це складно щось сказати, щось написати. Люди зникають, розумієте? І насамперед вона мати двох дітей і вона робить все для того, щоб вони були в безпеці. Вона всім серцем за Україну. Вона українка. Їй важко. Я вірю в те, що ми колись зустрінемося», – зізналася вона.

Сумська скаржиться, що в соцмережі їй постійно прилітає за позицію дочки: «Я отримую найстрашніші коментарі та повідомлення. Як і Тоня. Я не знаю, як вона тримається. Вона пересилає мені ці повідомлення. Бажають найстрашнішого».

Тим часом дочка народних артистів України Євгена Паперного та Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка мовчить про війну в Україні, засвітилася на прем'єрі російського мультфільму в Москві. На фото акторка позує разом із чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем і їхньою п'ятирічною донькою Євою. Фото із заходу оприлюднив на своїй сторінці в Інстаграм Яглич.

Раніше «Главком» писав, що зять Ольги Сумської назвав колегу, який висилав гроші бойовикам на Донбас, справжнім чоловіком

Ольга Сумська, розповідаючи в одному з телеефірів про дочку та внуків, розплакалася так, що довелося зупиняти зйомку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: