Скандал із держфінансуванням шоу, спілкування із Зеленськими. Що Кравець наговорила в інтерв'ю

Кравець вперше в житті стала безробітною після того, як залишила «Квартал 95»
фото: скріншот відео

Акторка зізналася, що кожного дня думає про родину Зеленських , але вже давно з ними не спілкувалася

Олена Кравець, кума Володимира Зеленського та подруга його родини, не спілкується з президентом та давно не бачила його та першу леді. Про це вона зізналася в інтерв’ю ТСН.

Спілкування із Зеленським та першою леді

Колишня акторка студії «Квартал 95» заявила, що активно слідкує за діяльністю президента та часто думає про нього та Олену Зеленську.

«Я бачу втомлені очі, нескорену душу і дух. Я думаю про нього щодня, про них з Оленою. Не було дня, щоб я не думала про нього. Це перманентний мій стан. Не весь час, не кожну секунду, але я думаю про нього. Все життя, контекст кожного дня пов'язаний із країною, яку він очолює. І я не розумію, і не можу усвідомити це нелюдське навантаження, яке доводиться витримувати йому та його родині», – розповіла вона.

Кравець наголосила, що наразі не підтримує стосунки з родиною Зеленських. «Я не спілкувалася дуже давно. З Оленою взагалі. Я не знаю, який зараз вигляд мають діти, яких я бачила, вони зростали на наших очах. Я не знаю, як вони зараз виглядають, бо їх немає в соцмережах. І це безпека, і я розумію. Я не знаю, як вони, і я не можу це дізнатися, тому що в мене немає доступу. І я це розумію», – додала Кравець.

Скандал із виділенням мільйонів на шоу

Ексучасниця «Кварталу 95» також прокоментувала скандал з приводу виділення 32,8 млн грн з держбюджету на створення її шоу «Тихий вечір з Оленою Кравець».

«Мені не дуже важко, тому що зі мною моя правда, у мене чиста совість і я нікого не кривдила. З іншого боку я розумію, що ці наклепи і брехня впливають на моє життя, те, що відбувається в моєму житті. Іноді мені стає дуже прикро, що нас не вчать критичному мисленню», – сказала вона.

Кравець додала, що розуміє людей, які «бачать гучний заголовок і одразу реагують на нього», але в той же час закликає усвідомлювати, що всю інформацію їм інтерпретують, і не завжди об’єктивно.

Повернення до студії «Квартал 95»

Також акторка зізналася, що більше не планує повертатися в «Квартал 95». «Я пішла, як почався «Тихий вечір» восени 2022. Я розуміла, що я не можу і там, і там. Мене вже тягнуло на свою дорогу, на самостійну, яку я сама собі прокладаю. Мені дуже цього хотілося. Я дуже вдячна хлопцям, що вони з розумінням до цього поставилися, тому ми не грюкали дверима, як то кажуть, умовно кажучи. Тому це не пауза, я пішла», – заявила Кравець.

Ексучасниця «Кварталу 95» Олена Кравець
Ексучасниця «Кварталу 95» Олена Кравець
фото: скріншот відео

Також Кравець розповіла, що іноді спілкується з акторами, з якими працювала так довго. Акторка додала, що після того, як залишила «Квартал 95», вона вперше стала безробітною і ось уже більше року залишається у цьому статусі.

«Я вперше в житті офіційно безробітна. Мені кажуть подруги, ти офіційно вільна. Але це новий для мене стан. Я так не відчувала себе ніколи, у мене завжди була якась робота. Я десь працювала за контрактами, в штаті була, а тут така іноді аж хмільна свобода. І ти розумієш, що вся відповідальність за твоє життя, і що ти в ньому будеш робити, що ти будеш нести у цей світ, все на тобі. Ти можеш багато тепер, у тебе немає певних обмежень, але вони є якісь внутрішні», – розповіла вона.

Олена Кравець – українська акторка та комедійна ведуча. Здобула популярність завдяки участі у телевізійному комедійному шоу «Квартал 95». Кравець була головою Благодійного фонду «Квартал-95», який здійснює благодійну діяльність та допомагає нужденним групам населення. Наразі вона є однією з найпопулярніших жіночих комедійних акторок в Україні.

Нагадаємо, колишня партнерка президента Зеленського по студії «Квартал 95» Олена Кравець отримала з державного бюджету понад 27 млн грн на створення авторського вечірнього шоу «Тихий вечір», яке виходить на телеканалі «Дім». Про це йдеться у тендері, розміщеному на електронному майданчику закупівель Prozorro.

Згодом телеканал «Дім» повідомив, що інформацію щодо виділення понад 27 млн грн на шоу Олени Кравець неправильно зрозуміли. Насправді, 27,5 млн – це сума витрат за 2023 рік, а не бюджет на наступний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: