Прозорий бюстгальтер та дивні тварини. Лобода на обкладинці журналу L'Officiel Baltic

фото: L'Officiel Baltic

Співачка анонсувала прем'єру англомовної версії українського синглу Mentor

Українська артистка Світлана Лобода з'явилася на трьох обкладинках весняного випуску міжнародного глянцю L`Officiel Baltic. Журнал із зображенням співачки вийшов в Естонії, а також двома версіями у Латвії.

Зйомки фотосесії відбулися у творчому просторі Ola Foundation в Ризі, а у процесі створення брала участь команда видання. Арт-директором фотосету виступила головна редакторка журналу Ліга Земтуре. Також Світлана Лобода поділилася своїми думками на тему кохання, ролі жінки у сучасному світі та материнства.

Прозорий бюстгальтер та дивні тварини. Лобода на обкладинці журналу L'Officiel Baltic фото 1
фото: L'Officiel Baltic

Артистка на світлинах позує в червоному костюмі, обтягуючому чорному боді та у чорній сукні з блискітками. На одному з фото Лобода з'явилася лише у спідній білизні з блискучими панчохами.

Прозорий бюстгальтер та дивні тварини. Лобода на обкладинці журналу L'Officiel Baltic фото 2
фото: L`Officiel Baltic
Журнал L'Officiel Baltic - перший і єдиний міжнародний журнал у країнах Балтії латвійською та російською мовами про моду, красу та стиль життя. L’Officiel Baltic створений у співпраці з міжнародним брендом L’Officiel, лідером жіночої преси Франції.

Раніше Лобода заспівала українською мовою на березі Індійського океану. Артистка представила україномовний трек Mentor та анонсувала новий кліп на цю пісню. 

Також Лобода оскандалилася цинічною заявою про російську мову в Україні. Співачка зазначила, що має велику російськомовну аудиторію по всьому світу та спілкується зі своїми прихильниками у різних країнах саме російською.

Читайте також: Продюсер пояснив, чому українці по-різному ставляться до Лободи і Макса Барських, які обоє працювали у Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: