Третій шлюб Могилевської? Співачка заінтригувала новинами про чоловіка, з яким виховує дітей

Могилевська зі своїм коханим – офіційний сімейний статус пара не розголошує
фото з відкритих джерел

Артистка розповіла, що під час війни не вважає доречними святкування та пишні весілля

Співачка Наталія Могилевська прокоментувала, як ставиться до весілля під час війни. Вона здивувала відповіддю на запитання щодо її ймовірного шлюбу. Артистка поділилася новинами у розмові з «Люкс ФМ».

Могилевська не приховує, що перебуває у стосунках з чоловіком. Але з деталей відомо лише його ім'я – Валентин. Артистка розповіла, що під час війни не вважає доречними святкування та пишні весілля. Зараз для пари пріоритет – стосунки й допомога іншим.

«Я вважаю, що війна – не дуже актуальний час для весілля, свята і решти. Тому ми зосередилися на стосунках, допомозі українцям, військовим. І всі зайві гроші ми точно будемо витрачати не на весілля, а на те, щоб реально допомогти українцям впоратися з жахливою ситуацією», – зауважила Могилевська.

Наталію запитали про те, чи не хотілось їй скромного розпису. Зірка заінтригувала відповіддю: «А можливо, ми вже це зробили?» – сказала виконавиця.

Зауважимо, що для Наталії Могилевської це може бути третій шлюб. Уперше вона вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Чалого. З другим чоловіком Єгором Долініним співачка була у цивільному шлюбі.

Раніше Наталія Могилевська зізнавалася, що 2022 рік подарував їй кохання. Вона познайомилась з Валентином у перші дні повномасштабного вторгнення. Задовго до лютого 2022-го чоловік жив у США.

Тепер зірка живе з Валентином у її будинку на Осокорках та виховує з ним двох дівчаток, яких пара удочерила. Співачка називає його чоловіком, але офіційний сімейний статус не розголошує. За словами артистки, вона з бойфрендом проїхала всю країну та бувала у місцях, куди інші музиканти боялися їхати.

Читайте також: Могилевська показала, який сюрприз приготував для співачки її Валентин

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: