Решетник відповів на хейт після скандального весілля експрокурора

Решетник наголосив, що любить свою роботу, залишився жити в Україні й сплачує податки
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Шоумен побажав українцям бути унікальними та стати особистостями

На початку жовтня у Львові відгриміло пишне весілля експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви, яке обурило українське суспільство. Григорій Решетник, який був там ведучим, уперше прокоментував гучне свято. На хейт він відповів у соцмережах.

У коментарях українці засудили Решетника. Додамо, що на пишному весіллі гостей також розважали Оля Полякова, Олександр Пономарьов та Дзідзьо.

@aleksamish Григорій Решетник,то так на Вашу думку ми «гуляємо»? Всім відоме весілля. Хтось плаче,хтось пляше. #війна2023 #війнавукраїні #war #warinukraine #stopwar #весілляукраїна ♬ Героям - UA Version - БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Григорій Решетник опублікував допис, у якому прокоментував проведення весілля у Львові та відповів на закиди хейтерів. Він наголосив, що любить свою роботу, залишився жити в Україні й сплачує податки.

Решетник вперше прокоментував проведення скандального весілля у Львові
Решетник вперше прокоментував проведення скандального весілля у Львові
фото: скрін із соцмереж

«Мене вважають професіоналом… Працюю та заробляю чесно, сплачую податки, допомагаю людям, захисникам і захисницям, весь час живу в Україні», – написав ведучий.

Шоумен додав, що він відповідальний перед своєю популярністю й побажав українцям бути унікальними та стати особистостями.

Користувачі мережі не сприйняли цей допис, зауваживши, що не мають причин сумніватися у професійних якостях Решетніка. А от щодо моральних мають сумніви:

  • «Григорій, Ви талановитий найкращий ведучий. Але таке горе у багатьох сім'ях, ховають синів, хлопців 20-річних. Такі весілля, танці, розваги – недоречні. Ви ж самі все розумієте»
  • «Ваш професіоналізм під сумнів ніхто і не ставить. Про любов і повагу рідних та друзів теж нема мови. Ви ж розумієте, про що мова – про подвійну мораль. Коли Ви обурюєтеся корупцією на крові, а самі ведете весілля в цих самих корупціонерів. Чи може виправдання, що Ви з цих «зароблених грошей» через податки повернете гроші державі? Сумнівно, що вони Вам офіційно, а не в конверті заплатили»
  • «Професіонал – не синонім людяності. На жаль»
  • «Захоплювалася Вами й Вашим професіоналізмом. На жаль… розчарували… Як можна у такий важкий час, коли втрачено тисячі життів і скалічено тисячі людських доль, говорити такі страшні слова: «Гуляє ціла Україна»?! Є речі, які цінніші матеріальних благ: почуття власної гідності, людяність, моральність, повага до тих, хто боронить нашу країну і захищає нас. Але… на жаль… ці якості не всім властиві. Війна показала істинне обличчя кожного!»
  • «А до чи після «Гуляє вся Україна» заїхали на Марсове поле у Львові чи будь-якому іншому місті України подивитись як «гуляє» вся Україна? Кажете, що професіонал, але у професіонала не повернувся б язик таке сказати, я вже мовчу про те, що дійсно професіонал дорожить своєю репутацією і не буде вести подібне весілля хоч за які гроші»
  • «Ви напевно живете в іншій країні. Бо наша незламна Україна воює, жене ворога, а не танцює у прокурора на весіллі»

Нагадаємо, у Львові в п'ятизірковому комплексі Emily Resort пройшло весілля колишнього прокурора та ексспівробітниці Держбюро розслідувань. У перший день свято відвідало приблизно 300 гостей, другого дня – ще 500. Гостей розважали українські артисти – Олександр Пономарьов, Оля Полякова та Дзідзьо. Ведучим був Григорій Решетник.

Львівський бомонд два дні гуляв на пишному весіллі експрокурора та колишньої працівниці ДБР
Львівський бомонд два дні гуляв на пишному весіллі експрокурора та колишньої працівниці ДБР
фото: скрін з соцмереж

У мережі поширили багато фото й відео з пишного весілля, вразив, зокрема, багатоярусний весільний торт, який коштував 100 тис. грн. Звідки у молодят кошти на таке гучне свято – загадка.

До слова, Полякова відповіла на критику через виступ на весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці львівського ДБР Роксолани Москви. Співачка заявила, що не займається аудитом своїх замовників, а чесно заробляє гроші й назвала себе Робін Гудом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: