Організатор скандальних вечірок, на яких кривдили дівчат, відгуляв гучне весілля

Шоумен Юрій Ткач із нареченим
фото з відкритих джерел

Гості співали російський реп, розкидаючи по сцені стодоларові купюри

Шоумен Юрій Ткач провів весілля блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями є учасником скандальної справи про «п’яні вечірки» в Києві. На них споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у соцмережах. Увагу на святкування у мережі звернув журналіст Андрій Лохматов. Він наводить скріни зі сторінки блогера, на яких видно, що весілля відбулося в одному з найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa, що на Львівщині.

Організатор скандальних вечірок, на яких кривдили дівчат, відгуляв гучне весілля  фото 1

«От ви там обурювались тим, що Полякова, Пономарьов та Дзідзьо розважали прокурорів на весіллі в Emily Resort, яке коштувало десятки мільйонів гривень. Але це ще не все.

Приблизно в той самий час в іншому одному з найдорожчих готелів країни Edem Resort Medical & Spa відгуляв своє весілля фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська, які влаштовували вечірки в Києві, де, за версією слідства, спаювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі.

Організатор скандальних вечірок, на яких кривдили дівчат, відгуляв гучне весілля  фото 2

Тоді про це навіть зробив заяву президент Зеленський, який повідомив, що за фактом знущань над дівчатами розпочато кримінальне провадження і «є перші затримання зловмисників», додавши, що «насильству в Україні місця не буде».

Здавалось би, таким вчинкам суспільство поставило свою жорстку оцінку, розставивши моральні кордони та орієнтири для молоді. Але, як виявилось, не все суспільство.

Олег Захаров, третій учасник тих «вечірок», який разом з другом заплатили 402 тисячі гривень застави кожен, аби вийти на волю на період слідства, на початку жовтня влаштував своє весілля в лухурі готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидаючи по сцені стодоларові купюри.

А ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому – все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати – прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників. Головне, аби вчасно і добре платили. Так і живемо», – розповів Лохматов.

На фотографіях, якими поділився у своїх закритих соцмережах сам наречений, Юрій Ткач сміється та обіймається з ним.

Нагадаємо, Олег Захаров – третій учасник справи про «п'яні вечірки», на яких знущалися з дівчат. У березні цього року хлопцю повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди.

Затримання горе-блогерів після чергового стріму
Затримання горе-блогерів після чергового стріму
фото з відкритих джерел

За версією слідства, блогер вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі.

Олег Захаров у суді
Олег Захаров у суді
фото з відкритих джерел

«Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп'яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди», – ішлося у повідомленні.

Наприкінці березня хлопець вийшов під заставу у розмірі 402 тисяч гривень.

Нагадаємо, у Львові в п'ятизірковому комплексі Emily Resort пройшло весілля колишнього прокурора та ексспівробітниці Держбюро розслідувань. У перший день свято відвідало приблизно 300 гостей, другого дня – ще 500. Гостей розважали українські артисти – Олександр Пономарьов, Оля Полякова та Дзідзьо. Ведучим був Григорій Решетник.

У мережі поширили багато фото й відео з пишного весілля, вразив, зокрема, багатоярусний весільний торт, який коштував 100 тис. грн. Звідки у молодят кошти на таке гучне свято – загадка.

Згодом стало відомо, що наречена під час роботи в ДБР придбала елітний автомобіль.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: