Торт за 100 тис. Співробітниця ДБР Москва та експрокурор влаштували гучне весілля (фото, відео)

Весілля проходило 7 та 8 жовтня у п’ятизірковому комплексі Emily Resort
фото: скріншот з відео

На весіллі Ільницького та Москви помітили депутатів, бізнесменів, співробітників податкової, поліції, ДБР та інших структур

На Львівщині колишній прокурор Ростислав Ільницький та співробітниця ДБР Роксолана Москва зіграли пишне весілля. Серед гостей на урочистій події, яка тривала не один день, було помічено депутатів, бізнесменів, співробітників податкової, поліції, ДБР та інших структур, а розважали їхні українські знаменитості. Про це повідомляє видання Lviv.Media.

Як пройшло весілля

Весілля проходило 7 та 8 жовтня у п’ятизірковому комплексі Emily Resort.

Визначною пам’яткою весілля можна назвати 2-метровий торт, який кондитери оцінили приблизно у 100 тисяч гривень. В яку суму обійшлося сама урочистість невідомо.

Двометровий весільний торт новоствореної родини Ільницьких
Двометровий весільний торт новоствореної родини Ільницьких
фото: скріншот з відео

Наречена сама у соціальних мережах опублікувала кадри з першого дня пишного весілля. За інформацією журналістів, на святі було понад 300 гостей, яких у перший день розважали Ольга Полякова, Олександр Пономарьов та гурт «Дзвони сонця», а вів свято телеведучий Григорій Решетник.

На другий день весілля для гостей співав Дзідзьо, а їхня кількість зросла до 500 осіб. Молодята були одягнені у вишиванки, а декор також був в українському стилі.

Частина списку гостей на весіллі Ільницького-Москви
Частина списку гостей на весіллі Ільницького-Москви
фото: скріншот

«У списку гостей, який у сторіз в Instagram опублікувала Роксолана Москва, можна знайти депутатів Львівської міської ради Юрія Ломагу та Олексія Різника. Також серед запрошених є Василь Телиця, імовірно, екскерівник управління з організованою злочинністю МВС України у Львівській області, та Святослав Мазурик. Чоловік з таким же ж ім’ям та прізвищем працював у прокуратурі Києва, та погорів на хабарі у $100 тис. Також серед гостей був Сергій Мальков. Імовірно, йдеться про одіозного колишнього податківця, матір якого є основною фігуранткою у справі про крадіжку львівського комунального майна, відомої як «Афера століття», а сам Мальков був звільнений з ДФС після розголосу історії з купівлею Maserati, щоправда, йому вдалося поновитися у структурі.

Окрім того, на гулянні була донька Григорія Козловського Софія Максимець, відомі бізнесмени і кандидати в депутати: Олег Лакіш, який від «ЄС» спробував стати депутатом у Кам’янці-Бузькій та Роман Побурко, який намагався зайти у Львівську міську раду від «Варти», – пишуть журналісти.

Молодята в українському строї із гостями: Романом Побурком та Мартою Побурко (донька ексочільника ДБР Романа Труби)
Молодята в українському строї із гостями: Романом Побурком та Мартою Побурко (донька ексочільника ДБР Романа Труби)
фото: скріншот

Що відомо про нареченого та наречену

Наречений 31-річний Ростислав Ільницький, який у 2019 році був заступником прокурора у Радехові, а згодом – прокурором прокуратури Печерського району Києва. Мітив на посаду головного прокурора Херсонської області, але не вийшло. Кілька місяців тому Ільницький написав заяву за власним бажанням і звільнився з посади в столиці. Чим зараз займається новоспечений чоловік і чим заробляє життя молодої сім’ї, невідомо.

Наречений Ростислав Ільницький
Наречений Ростислав Ільницький
фото: скріншот з відео

Наречена 27-річна Роксолана Москва, яка раніше працювала у відділі кадрів Територіального управління ДБР у Львові. У березні 2022 року її звільнили, але через суд вона поновила право повернутися на роботу. У вересні 2022 року суд ухвалив поновити жінку на посаді та виплатити їй 231 тис. грн за вимушений прогул. У ДБР із цим не згодні та зараз оскаржують це рішення у Верховному суді.

Наречена Роксолана Москва та її мама Богдана Москва
Наречена Роксолана Москва та її мама Богдана Москва
фото: скріншот з відео

Крім того, Роксолана – дочка відомої у Львові адвокатеси та бізнеследі Богдани Москви та на додачу родичка колишньої дружини колишнього начальника ДБР Романа Труби.

Вартість весілля

Ані Ростислав Ільницький, ані Роксолана Москва не відповіли на телефонні дзвінки журналістів. Також не виходила на зв’язок і матір Роксолани Богдана. Невідомо, чиїм коштом було організовано весілля і звідки молода сім’я має серйозну суму на пишне гуляння. Журналісти припустили, що батьки нареченого та нареченої, які не бідні люди, могли зробити дітям такий подарунок.

Пізніше журналістам зателефонував батько нареченого Василь Ільницький та просив не публікувати розслідування, мовляв, він багато допомагає армії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: