Перекрила вулицю, аби позувати. Тіна Кароль бігає в ковдрі центром Києва

фото з відкритих джерел

Співачка презентувала фотосесію на підтримку кліпа, якого вже немає

Співачка Тіна Кароль презентувала нову фотосесію, зйомки якої проходили у Києві. Артистка знялася для журналу Vogue, позуючи на вулицях столиці. Знімки були створені на підтримку її нового кліпу на пісню «Honey/Мед», який зірка видалила через скандал із росіянами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tina Karol (@tina_karol)

Локаціями для зйомок виступили столичний парк ім. Т. Шевченка, Контрактова площа, Володимирський узвіз та торгівельна вулиця Пасаж. Шанувальники у коментарях пишуть Кароль: «Оце люди дивувались, коли бачили Тіну в ковдрі в Київі посеред вулиці», «Задає тренд. Готуємо вуличні ковдри». Однак без хейту не обійшлося: «Перекрила вулицю, аби позувати», «Ніякі ковдри не закриють факт, звідки гроші на ковдри та на кліпи».

Нагадаємо, співачка Тіна Кароль, видалила з ютуб свій новий кліп, який презентувала на днях після скандалу з росіянами. Кліп знімався у Лос-Анджелесі. Над ним працював український режисер Генрі Ліпатов, який народився в радянській Росії, але виріс в Києві. Після цього відкрив власну компанію, світову славу принесли відеороботи з такими артистами, як Емінем, Дженніфер Лопес, 50 Cent, Linkin Park й багатьма іншими. 

Підписники співачки в соцмережі помітили трьох жителів РФ, які працювали над відеороботою та обурилися тим фактом, що співачка фінансує росіян. Після негативних коментарів Кароль видалила згадку про росіян із допису та зробила заяву. У відеозверненні Кароль пояснила, що кліп вона замовляла в українського режисера та не знала, що в цій компанії працюють росіяни.

Читайте також: Блогерка розповіла правду про українську співачку, яка прославляє в Москві окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: