Тіна Кароль видалила новий кліп після скандалу з росіянами та зробила заяву

фото з відкритих джерел

Співачка заявила, що «давно поставила національні інтереси вище за свої»

Співачка Тіна Кароль видалила з YouTube свій новий кліп, який презентувала вчора. Співачка зробила це після скандалу з росіянами, що були причетні до створення відео.

«Я видаляю цей кліп. Це дорого для мене, це боляче для мене. Але ми не маємо права собі дозволити, щоби навіть побічно з’являлися такі наративи. Я не хочу. Моя репутація – це все моє життя. Я співаю і працюю в цій країні, для мене війна почалася у 2014 році. Я люблю цю державу і давно поставила національні інтереси вище за свої. Мені самій огидно, що в моїй роботі є ці люди. Нічого страшного, буде інший кліп», – розповіла Тіна Кароль в ефірі «Сніданку з 1+1».

Нагадаємо, співачка Тіна Кароль презентувала новий кліп на пісню «Honey & Мед». Композиція виконана двома мовами – англійською та українською. Тим часом шанувальники звернули увагу, що серед членів команди артистки, які працювали на знімальному майданчику, є громадянами Росії. Після негативних коментарів Кароль видалила згадку про росіян із допису. У відеозверненні Кароль пояснила, що кліп вона замовляла у режисера Генрі Ліпатова, у якого є своя компанія Beverly.films в Америці. І Кароль не знала, що в цій компанії працюють росіяни.

Співачка зізналася, що написала пісню Honey & Мед сама. Кліп вона випустила у десяту річницю смерті чоловіка Євгена Огіра, присвятивши композицію їхній любові. На своїй сторінці в соцмережі опублікувала звернення до нього.

Читайте також: Гендиректор «Укроборонпрому» взяв під опіку 3-річного хлопчика: Це дуже щемлива тема

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: