Але с#ськи класні. Блогер Дурнєв відверто розповів про «романи» з Астаф'євою та Кароль

Блогер зізнався, чому не намагався зустрічатися з Дашою Астаф'євою
фото з відкритих джерел

Телеведучий каже, що Кароль для нього, начебто «з мамою в один клас ходила»

Телеведучий та блогер Олексій Дурнєв публічно нічого не розповідає про своє особисте життя. Часто в інтерв'ю він говорить, що його серце вільне. Але ще жодного разу не розповів про свої романи. 

В інтерв'ю Маші Єфросиніній блогер зізнався, чому не намагався зустрічатися з Дашою Астаф'євою, з якою близко дружить вже багато років: «Дантес. Я з Вовою багато часу проводжу, у нас спільні проєкти. Даша мені дуже приємна, вона мені подобається. І як жінка, і як друг. Були періоди, коли вона не мала хлопця. Але вона мені більше подобається як друг. Але с#ськи класні».

Олексій Дурнєв додав, що його ніколи не приваблювали жінки його віку: «Мені подобаються дівчата молодші. Тіна Кароль для мене, начебто з мамою в один клас ходила. Мені подобаються дівчата 25 років. З ними подобається все. Так відчуваєш себе молодше. Це приємно. Не можу згадати того, щоб я зацікавився жінкою свого віку. Крім Даши, звісно».

Останні серйозні стосунки, про які Дурнєв розповідав публічно, були 2014 року. Тоді він зустрічався з дівчиною на ім'я Катерина. Після цього, зізнався Олексій, він не казав дівчатам про кохання. «Я казав «я тебе люблю» дуже давно. Я нікого не кохав, я навіть не знаю, чи можу відчувати це почуття вже. Може, занадто дорослий для цього. Закохатися можу, на тиждень. Навіть тоді, 2014 року у стосунках з Катею, я не впевнений, що це було кохання».

Читайте також: У мережі розгорнулися суперечки через одяг Зеленського в Лондоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: