Одіозному засновнику Pink Floyd, який обожнює Путіна, скасовують черговий концерт

Наприкінці вересня концерт Вотерса на Tauron Arena Krakow скасувала влада Кракова
фото з відкритих джерел

Мер Мюнхена просить скасувати запланований на березень 2023 року виступ виконавця

Мер Мюнхена Дітер Райтер та уповноважений Баварії з питань антисемітизму Людвіг Шпенле звернулися до керівництва Olympiapark GmbH з проханням скасувати запланований на березень 2023 року концерт співзасновника гурту Pink Floyd Роджера Вотерса. Він відомий скандальними висловлюваннями щодо російського вторгнення в Україну, повідомляє RMF24.

Мер Мюнхена Дітер Райтер в газеті Sueddeutsche Zeitung розкритикував коментарі Вотерса щодо війни росії з Україною: «У світлі його заяв про російську агресію, що містять конспірологічні теорії, я повинен також мати на увазі наше місто-партнера Київ, яке наразі зазнає жахливих бомбардувань з боку Росії. Тому я хочу попросити компанію Олімпіапарк ГмбХ переглянути, чи дійсно цей концерт має відбутися».

Нагадаємо, наприкінці вересня концерт Вотерса на Tauron Arena Krakow скасувала влада Кракова.

Раныше «Главком» писав, що кремлівський шанувальник Роджер Уотерс написав листа Олені Зеленській, в якому закликав першу леді вплинути на чоловіка, який відмовляється рухатися в одному напрямку з РФ. Також він закликав українську сторону відмовитися від постачання зброї з Вашингтона, оскільки, на думку музиканта, саме тому в нашій країні продовжується війна: «Захід підкидає паливо у вогонь». А ось для припинення бойових дій путініст порадив «визнати автономію» так званих «Л/ДНР».

Окрім того, Роджер Уотерс нахабно звинуватив президента України в тому, що останній, мовляв, погодився «на тоталітарну, антидемократичну зневагу волі українського народу». Він також збрехав, що «сили крайнього націоналізму, які причаїлися, злісно, в тіні, керують Україною».

Крім того, Роджер Уотерс заявив, що президент США Джо Байден «військовий злочинець», оскільки він нібито «розпалює вогонь» в Україні. Такий коментар музикант дав в інтерв'ю із журналістом СNN.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: