Відомий телеведучий попередив про пастку, в яку потрапило вже багато українців

Ектор Хіменес-Браво: В кого з вас досі стоїть «тривожна валіза»?
Фото: соцмережі телеведучого

Ектор Хіменес-Браво звернувся до українців, які мешкають у порівняно спокійних українських регіонах

Телекулінар Ектор Хіменес-Браво, який уже довгі роки живе та працює в Києві, звернувся до українців, які мешкають у порівняно спокійних українських регіонах. Відомий колумбієць сттверджує, що мешканці таких регіонів помітно розслабилися, бо у них «поселилося відчуття, що Україна вже перемогла або от-от переможе». Телеведучий попереджає, що це пастка.

«Самі знаєте, який понеділок ми пережили – ракетний удар змусив повернутися до реальності мирні міста. Ті села, які зараз звільняють, живуть у ній уже 230 днів. Ті міста, які обстрілюють щоночі, живуть у ній уже 230 днів. На жаль, у мирних містах, і в мені зокрема, поселилося відчуття, що Україна вже перемогла або от-от переможе, або от-от зайде до Криму і все буде добре. Друзі, це така пастка. І від цього наша здатність мобілізуватися знижується», – пише суддя популярних українських телепроектів на своїй сторінці в соцмережі.

«В кого з вас досі стоїть «тривожна валіза»? Чи багато хто її вже розклав, коли повернувся додому з заходу або з-за кордону? 10.10 нагадало нам про дірки в особистій безпеці – запамʼятайте їх і залатайте якомога скоріше. Так само як неприємно читати цей пост, має бути чітко зрозуміла думка – кожен з нас має бути готовий піти замінити їх там, на фронті. Бо тільки разом нас не подолати. Перемогу відсвяткуємо, але спочатку давайте переможемо, і зробимо все для цього», – додав телеведучий.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: