Ще один відомий російський актор втік з Росії через переслідування за антивоєнні висловлювання

Артур Смольянінов
фото з відкритих джерел

Артур Смольянінов зробив низку заяв проти війни в Україні

Відомий російський актор Артур Смольянінов, який відкрито заявив про свою антивоєнну позицію, після чого його виключили з кількох російських проектів, виїхав із Росії. Про це він розповів виданню «Медуза».

Після того, як Смольянінов зробив низку заяв проти війни в Україні, поступово залишився без роботи. Але, за словами зірки, із зарубіжних країн раптом посипалися пропозиції.

«Так усе потихеньку і сталося. З усіх пропозицій, які мені прийшли про роботу за кордоном, я вибрав для себе найцікавішу пропозицію поїхати попрацювати в Америку на півтора місяці, – розповів він в інтерв'ю. – Уявляю, звісно, ​​як це звучить, особливо зараз. Але мені байдуже, хто і як на це реагуватиме».

«Я нещодавно проходив кордон з Норвегією... Це, звичайно... Ну реально, ти переходиш 30 метрів – і перед тобою інші люди, у них просто інший софт у голові, інший погляд. Я стою, дивлюся на них і думаю: Що з нами не так? Чому ми так не можемо? Чому ми не можемо просто жити по-людськи? Що нам заважає? Ми нікому не потрібні. Нас ніхто не хоче розвалити, ні знищити. Тут так добре люди живуть, що останнє, що вони думають, – це війна», – додав актор.

Раніше «Главком» писав, що Артур Смольянінов, який все своє дитинство проводив канікули в Україні у бабусь-дідусів, війну РФ проти України переживає дуже болісно. В інтерв'ю програмі «Скажи Гордєєвій» Смольянінов поділився, що насправді є росіяни, котрі переживають через війну в Україні. Проте бояться виходити на вулиці та мають на це причини: «Ми у заручниках. Коли ти в заручниках, у тебе є два варіанти: або бігти, якщо ти можеш, або залишатися і любити, якою є. І пісні співати хвалебні. І що більше ненавидиш, то голосніше пісні. Тим більше ці вислови публічні любові та відданості».

Тим часом, онук російської співачки Алли Пугачової, актор Микита Пресняков перетнув кордон РФ та Естонії пішки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: