Голівудська зірка Джессіка Честейн зізналася, якими страхами з нею поділився Зеленський

Зеленський дякував акторці за візит, а також постійно запитував, що про українців говорять у пресі
фото з відкритих джерел

Джессіка Честейн пригадала, як приїздила до Києва: без охоронника та перекладача

Зірка Голлівуду Джессіка Честейн, яка на початку серпня приїзжала до України, розкрила подробиці свого візиту до України на ТВ-шоу Джиммі Кіммела. Честейн розповіла, що має українських друзів, які запросили її до Києва.

Акторка каже, що коли її запросили до України, вона дуже зраділа, бо недобре почувалася через те, що хотіла якось допомогти, але не знала, що робити.

«У мене є друзі в Україні. Я зв'язувалася з ними, щоб сказати, як мені шкода. Моєму другові довелося залишити свій будинок. Я сказала, якщо я можу щось зробити, будь ласка, дай мені знати, адже моє серце просто розривається. Коли мене запросили, я була щасливою, тому що іноді почувалася такою непотрібною. Я хотіла зробити все, що в моїх силах, щоб допомогти чи покращити щось», – розповіла акторка на шоу Джиммі Кіммела.

Знаменитість пригадала, що літаком прилетіла до Польщі, а вже потім потягом їхала до Києва: «Я сіла в літак, прилетіла до Варшави, а потім сіла в поїзд і їхала 12 годин зі своїм другом. Без перекладача, без охорони. Після того, як я перейшла кордон, мене зустріли люди президента Зеленського, які супроводжували мене до Києва».

Джессіка розповіла, що після приїзду до Києва вирушила до Ірпеня. Голлівудська зірка також розповіла про поїздку в Ірпінь, де вона зустрілася з українськими сім'ями та дітьми, які постраждали від російської агресії.

«Я їздила в Ірпінь та бачила там руйнування, зустрічалася із сім'ями. Я відвідала дитячу лікарню. У Києві я зустріла неймовірних людей. Наразі важко говорити про це, бо так сумно те, що зараз відбувається. Я розуміла, як важко це бачити, але я знала, що мені треба поїхати. Я не хочу піддаватися емоціям. Але коли я зустрічалася з дітьми у лікарні, моє серце розривалося на частини. Там була дівчинка з мамою і їй потрібні нові ноги. Це було справді руйнівно», – розповіла акторка.

Під час поїздки до Ірпіня Честейн запросили на обід місцеві жителі: «Коли я була в цій квартирі, я побачила отвори від куль у дзеркалі, на стелі і навіть на стільці, на якому я сиділа. І там живуть маленькі діти, шестирічна та чотирирічна дитина. Я просто не розумію, що відбувається зі світом». Акторка додала, що Зеленський дякував їй за візит, а також постійно запитував, що про українців говорять у пресі: «Він сказав, чим більше про це говорять, тим більше нам потрібна допомога. І він сказав: «Ми дійсно боїмося того, що буде восени і взимку. Знаєш, якщо нам відключать електрику?» Я думаю, що він намагався зробити так, щоб світ не забув про них».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: