Нерви здають. Під час засівання Полякова з дітьми розчулила Єфросиніну до сліз

Маша розповіла, що не вміє щедрувати
фото з відкритих джерел

Оля Полякова пощедрувала разом із дітьми-сиротами у зіркових колег

В рамках тижня колядок, який Оля Полякова оголосила 7 січня, співачка разом з підопічними благодійного проєкту «Дитинство без війни» знову завітала в гості до своїх зіркових друзів. Цього разу вони щедрували та засівали.

Раніше колядувальники були в гостях у Юрія Ткача та його доньки Лізи, Володимира Дантеса, а згодом – Даші Астаф’євої. Цього разу вони щедрували та засівали у Маші Єфросиніної, співачки Tayanna, Даріо Срна, Дзідзьо та Юлії Саніної.

Попри повітряну тривогу та вибухи, які пролунали в Києві, прямий ефір все ж таки відбувся. Першою до ефіру долучилася Маша Єфросиніна. Телеведуча ледве стримувала сльози. Вона зізналася,  що через постійну небезпеку часом здають нерви. Та коли побачила і почула дітлахів – розчулилась. Маша розповіла, що не вміє щедрувати. Тож діти пообіцяли її навчити. Натомість Оля Полякова зізналася, що під час новорічно-різдвяних свят любила їздити до бабусі в село в Київську область. Адже щоразу після колядок і щедрівок поверталася додому з величезною торбою цукерок.

Засіяли діти разом із зірковою амбасадоркою і в директора з футбольного клубу «Шахтар» Даріо Срна. Спортсмен розповів, що в Хорватії, звідки він родом, також є традиція щедрувати. «Команда наразі на зборах у Туреччині, ми готуємося до наступних матчів. Коли ми граємо, завжди наголошуємо, що граємо за Україну, українців та українських дітей. Ви надихаєте нас на нові перемоги. Дякуємо вам», – розповів футболіст.

А от хто дійсно добре знається на українських традиціях, то це Dzidzio. Він розповів, як святкують на Львівщині і повінчував усіх так, як колись вчив його тато. Пам’ятає з дитинства колядки і Тayanna. Вона заспівала рідкісну щедрівку «Йосип старенький», якої навчила її бабуся, чим розчулила Олю до сліз.

Зустрічала засівальників також Юлія Саніна. У жовтні минулого року український рок-гурт The Hardkiss провів два благодійні концерти в Туреччині на підтримку проєкту «Дитинство без війни». Між виступами фронтвумен гурту побувала в одному з готелів, де на постійній основі мешкають підопічні проєкту і зустріч з малечею її надовго вразила. Після колядок зізналась, що теж мріяла щедрувати, але такої можливості не було. А ще домовилася про кулінарний майстер-клас від Олі Полякової з приготування куті у прямому ефірі.  

Українські зірки закликали всіх робити донати на підтримку благодійного проєкту. Зібрані кошти підуть на лікування зубів та повний чек-ап здоров'я 652 дітей, які перебувають за кордоном вже близько 10 місяців.

Читайте також: Соловій похвалила Ані Лорак та розкритикувала Тіну Кароль: та відповіла, не стримуючи сліз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: