Оля Полякова заколядувала з дітьми у Ткача, Дантеса та Астаф’євої

Новорічні свята співачка Оля Полякова проводить з родиною
фото з відкритих джерел

Співачка вирішила влаштувати дітям справжнє свято

Співачка оголосила тиждень колядок на підтримку дітей-сиріт благодійного проєкту «Дитинство без війни». Святкова кампанія триватиме з 7 по 14 січня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Оля Полякова вирішила влаштувати дітям справжнє свято та пішла колядувати до зірок у прямому ефірі в Інстаграм. Разом із зірковою амбасадоркою підопічні проєкту співали «Нова радість стала».

7 січня колядувальники завітали в гості до Юрія Ткача та його доньки Лізи, Володимира Дантеса, а згодом – Даші Астаф’євої. Окрім колядок, діти розповіли своїм кумирам, де та як зараз живуть, а артисти в свою чергу ділилися кумедними історіями зі свого дитинства.

Зокрема Юрій Ткач розповів, що багато років тому з друзями колядував у бабусі та, як потім ділили з дітьми між собою гроші та цукерки. А от Володимир Дантес зізнався, що отримував найбільший відсоток з прибутку серед колядників, оскільки співав краще за всіх. Третьою зірковою гостею ефіру стала Даша Астаф'єва, яка окрім колядок та різдвяних привітань, познайомила дітей зі своїми домашніми улюбленцями: Чічіко, Пепою та Шефом.

Наступний ефір заплановано на 11 січня. Усі зібрані кошти підуть на лікування зубів та повний чек-ап здоров’я 652 дітей, які знаходяться за кордоном вже близько 10 місяців.

Раніше «Главком» писав, що новорічні свята співачка Оля Полякова проводить з родиною у своєму заміському будинку під Києвом. З Великої Британії додому приїхали доньки Маша та Аліса, котрі навчаються у Лондоні. Старша донька Полякової, 17-річна Маша вступила до музичного коледжу в Лондоні. А 11-річна Аліса – до елітної школи-пансіону.

Читайте також: Колишній чоловік Ані Лорак привіз їхню спільну дочку в Швейцарію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: