Соловій похвалила Ані Лорак та розкритикувала Тіну Кароль: та відповіла, не стримуючи сліз

Соловій заявила, що у її плейлисті ніколи не буде пісень Кароль
Фото: РБК-Україна

Соловій стала популярною після участі у шоу «Голос країни, де Кароль була однією з наставниць

Співачка Христина Соловій у «Буремному подкасті» на ютуб розповіла про українських артисток, які вплинули на неї своєю музикою. Коли зайшла мова про Тіну Кароль, що була однією з наставниць в шоу «Голос країни», яке зробило Христину відомою, Соловій різко розкритикувала співачку. Кароль відповіла.

За словами Соловій, свого часу такі співачки, як Руся, Ірина Білик, Руслана дуже вплинули на неї в творчому плані. Також додала, що колись й співачка Ані Лорак видала два українськомовні альбоми, які їй «зайшли»: «Для радіо та телебачення я не формат. Я думаю, що я продовжую традиції україномовної жіночої попмузики. Руслана була першою, потім була рання Ірина Білик, Руслана вплинула на мене. У цьому списку ніколи не було і не буде Тіни Кароль. Я на Голосі сказала, що я піду з проєкту, тому що не хочу співати російську попсу. Наразі мені багато хто закидає: говорила, що вона не хоче співати попсу, а сама робить попсу. Я не бачу нічого поганого в продовженні цієї традиції розвивати український жіночий поп. Коли я сказала, що не буду співати саме російський поп, на той момент, певно, я не розуміла, в чому полягає різниця між попсою і попмузикою. Навіть попри те, що Ані Лорак звалила в рашку і все просто перекреслила, у неї є ці два українськомовні альбоми. У Тіни Кароль я не пам’ятаю жодної пісні, яка б на мене вплинула, україномовної пісні. Всі її найпопулярніші релізи – це російська музика».

Співачка додала, що у її плейлисті ніколи не буде пісень Тіни Кароль. За словами Соловій,  Тіна Кароль нібито завжди орієнтувалася на Росію.

Нагадаємо, Христина Соловій стала популярною після участі у шоу «Голос країни» в 2013 році. Співачка виконала лемківську пісню «Горе долом ходжу» і потрапила у команду Святослава Вакарчука. Ще до виходу на сцену Соловій сказала, що якщо її обере Тіна Кароль, то вона піде з проєкту, бо не хоче співати «російську попсу».

Тіна Кароль відреагувала на заяву Соловій у своїй сторінці в соцмережі. «Усе буде добре», – написала вона, додавши смайлик, що означає сміх до сліз.

Раніше «Главком» писав, що Христина Соловій відповіла на закиди, що занадто сексуалізує свою творчість.

Читайте також: Росіянка після поразки на «Міс Всесвіт 2022» поскакала купувати айфон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: