Онука Данілова прокоментувала скандал із кліпом на фасаді ТРЦ у центрі Києва

Трансляція іміджевого ролику на екранах була надана артистці безкоштовно як подяка за її участь у благодійному заході
фото: скрін із відео

Маша Данілова: «Я та моя родина не залежимо одне від одного фінансово»

Українська співачка Маша Данілова відповіла на хейт щодо реклами її нового кліпу на фасаді торгового центру Gulliver у центрі Києва та розповіла про ставлення дідуся, секретаря РНБО Олексія Данилова, до цієї ситуації. Дівчина прокоментувала скандал виданню «Уніан».

Днями на фасаді столичного ТРЦ зʼявився рекламний ролик кліпу 16-річної співачки Маші Данілової. 30-секундне відео стало презентацією кліпу на пісню «Кайф» онуки секретаря РНБО Олексія Данілова. Юну артистку звинуватили в тому, що під час повномасштабної війни на трансляцію цього відео на найбільшому медіафасаді в Україні вона витратила понад 1 млн грн.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Danilova 🇺🇦 (@mashadanilova.official)

«Так склалося, що я – онучка свого дідуся, який є поважною особою у країні. Всі думають, що це круто та легко, але ні, мені в декілька разів складніше. На жаль, ніхто не вірить у щирість, всі вірять у гроші. Напевно, читати про кошти цікавіше, аніж про чисту мрію та велику працю», – зазначила співачка.

Маша заявила, що розміщення ролика на фасаді ТРЦ не коштувало їй нічого: його показали безкоштовно. До того, за словами артистки, завдяки хейту кліп подивились багато разів, тож вона навіть змогла заробити.

«Я та моя родина не залежимо одне від одного фінансово. Мені приємно спостерігати за реакцією та інтересом до моєї особистості в різних ЗМІ. На сьогодні ми всі знаємо про дохід артиста від цифрових майданчиків та роялті. Дякуючи хейтерам, я навіть трішки заробила, бо мій кліп подивились багато разів. Тим паче 30-секундний ролик на екранах Gulliver я отримала так само як і інші артисти – безкоштовно, як подяку від ТРЦ та платформи dity.help, – поділилася співачка.

Вона додала, що через реакцію українців не засмучується, адже мета рекламного ролика досягнута. 

Дівчина зауважила, що її підтримує вся родина, а дідусь один із перших, хто слухає її пісні та пишається внучкою. «Він консервативний, та виховав всіх так, щоб не потребувати допомоги, а робити все самостійно», – сказала Маша.

Крім того, ТРЦ Gulliver та організація dity.help стали на захист онуки секретаря РНБО. Трансляція іміджевого ролику на екранах була надана артистці як подяка за її участь у благодійному заході «Для дітей заради майбутнього». Про це йдеться на сторінці ТРЦ. Аналогічний допис з’явився і на сторінці dity.help.

Нагадаємо, 16-річна онука секретаря РНБО представила кліп у центрі Києва (відео).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: