«Торкнеться глибини душі»: Павло Зібров випустив емоційну композицію про кохання на відстані

Павло Зібров
фото з відкритих джерел

Співак зазначив, що ця пісня торкнеться глибини душі всіх роз'єднаних війною родин

Український народний артист Павло Зібров приємно здивував своїх шанувальників і шанувальниць новим музичним твором. Він представив свою останню композицію під назвою «Крізь кордони», в якій оспівує почуття кохання на відстані.

Пісня зачаровує своєю актуальністю, чуттєвістю та патріотичним спрямуванням.

У коментарях під публікацією у соцмережах артиста, шанувальники висловлюють своє захоплення новим треком, відзначаючи його сильний емоційний зміст.

«Крізь кордони» – пісня, яка торкнеться глибини душі всіх роз'єднаних війною родин, про кохання яке не має меж, про справжні почуття, що багатьох з нас мучать в ці важки миті, коли ти не можеш бути поруч з коханою людиною, але крізь кордони на крилах думками летиш до неї», – прокоментував співак.

Музику і слова до цього треку створив Ростислав Галаган, а відеоанімацію створила Анастасія Панконіна.

Раніше повідомлялося, що український гурт O’Torvald представив свій новий міні-альбом, в якому особливо вражає трек «Голосові». Пісня починається голосовими повідомленнями військових, записаними під час боїв за Бахмут навесні 2023 року. Мелодія та зміст композиції зачаровують прихильників гурту.

Також український ведучий та військовий Даніель Салем презентував дебютну пісню «Силуети» в пам'ять про побратимів, під творчим псевдонімом SALEM. Композиція є відданою шаною захисникам України, які віддали свої життя за рідну країну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: