Настя Каменських офіційно розлучається з Потапом: гучна заява

фото з відкритих джерел

Причиною розриву стосунків зіркової пари називають постійні зради Потапа

Чутки про те, що Потап і Настя Каменських – не пара, ширилися в мережі вже більш, ніж півроку. З цього приводу гучну заяву зробив зірковий блогер Богдан Беспалов на своєму ютуб-каналі.

Блогер запевняє, що відома пара почала процедуру офіційного розлучення.

«Потап в черговий раз зрадив Анастасії з людиною з їхнього кола. Ця людина була досить близькою до Каменських. Анастасія цього разу не змогла пробачити, адже до цього вона абсолютно знала про всі погрішності Потапа поза шлюбом, і була готова з цим миритися», – розповів у своєму відео блогер. За словами Беспалова, інформацію про те, що Каменських та Потап розлучаються, він отримав із своїх джерел.

Цю ж інформацію підтверджує телеграм-канал Harley Quinn, посилаючись на слова, як пишуть, друга Каменських. Зазначається, що причиною розриву стосунків зіркової пари стали постійні зради Потапа з «малолітками», яким продюсер обіцяв блискучу кар’єру в обмін на інтим.

«Історія повторюється, Льоша знову запав на малолітку. Найняв на роботу і схиляв до інтиму, обіцяючи блискучу кар’єру. Настя ж налаштована на сім’ю, з дітьми не складалося, стали доходити чутки. Зараз вони не живуть разом. Вона залишилася в особняку по сусідству з кумами Осадчою та Горбуновим. Вона явно переживає. Втратила голос на тлі стресу, скасувала тур», – йдеться у повідомленні.

Раніше «Главком» писав, що днями Настя Каменських повідомила, що втратила голос через новоутворення у голосових зв’язках. Через це артистка перенесла кілька найближчих концертів. Тим часом колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру. Пізніше дівчина зізналася, що їй погрожували, а також розповіла, що вона не одна, кого Потап схиляв до інтиму.

Читайте також: Х'ю Грант ошелешив зізнанням про зйомки у Тарантіно: Там усі один з одним займаються сексом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: