Продовження скандалу. Співачка, яка звинуватила Потапа у домаганнях, заявила, що є й інші жертви

фото з відкритих джерел

Ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая заявила, що їй погрожували

Колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, на днях заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру. Тепер дівчина зізналася, що їй погрожували, а також розповіла, що вона не одна, кого Потап схиляв до інтиму.

Євгенія пояснила, чому не розповідала про це раніше: «Чому тільки зараз? Бо далеко. Бо погрожували. В Україні я б мовчала далі. Дівчата, хлопці десятиліттями мовчать. Я така не одна». За словами артистки, вона впевнена, що «вся правда вилізе», оскільки вона «збирається шматочками».

«Мені не потрібні якісь обійми, щоб мене пожаліли. Я взагалі намагаюся донести історію про те, що є «впливова» людина, яка користувалася і користується своєю популярністю для шантажу, робить гидкі і мерзотні речі по відношенню до мене, по відношенню до інших артисток, імена яких та ситуації я поки не готова озвучувати. Це чужі історії. Я просто це знаю. Я розповідаю те, що відбувалося зі мною. Замість захисту чи якогось розуміння, мене хейтять. Мені взагалі не страшно, мене це взагалі жодним чином не хвилює. Просто, ви взагалі не в той бік копаєте, не туди дивитеся. Це так сумно», – заявила виконавиця.

Раніше «Главком» писав, що Настя Каменських скасувала всі найближчі концерти через хворобу.

Читайте також: Таємний сигнал. Княгиня Монако публічно натякнула, що хоче розлучитися з чоловіком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: