Х'ю Грант ошелешив зізнанням про зйомки у Тарантіно: Там усі один з одним займаються сексом

Грант: Після зйомок усі йдуть додому і витріщаються у твіттер. Це так сумно
фото з відкритих джерел

На думку Гранта, раніше артисти під час знімального процесу були ближчими один до одного

Актор Х'ю Грант взяв участь у программі «Пізнє шоу зі Стівеном Кольбером», де поділився думкою про взаємодію акторів під час зйомок кіно, зокрема, як останнім часом гаджети заважають їм зблизитися.

За словами Гранта, раніше артисти під час знімального процесу були ближчими один до одного, що дуже допомагало знімальному процесу: «У старі часи до кінця другого тижня зйомок ви всі напивалися вечорами, вечеряли, закохувалися один в одного і таке інше». Наразі все змінилося через телефони, стверджує актор. «Після зйомок усі йдуть додому і витріщаються у твіттер. Це так сумно», – каже актор.

Грант вважає, що якби на майданчиках забороняли користуватися смартфонами, романи на зйомках траплялися б частіше: «Знаєте, Квентін Тарантіно заборонив телефони на зйомках, і це правильно. І люди там займаються сексом один з одним, мені розповідали».

Раніше «Главком» писав, що зараз Тарантіно працює над своєю, ймовірно, останньою картиною. Режисер неодноразово зізнавався, що за всю кар'єру він має намір зняти лише десять фільмів. Тарантіно написав сценарій до свого десятого фільму, який отримав назву «Кінокритик». Зйомки картини розпочнуться вже цієї осені.

Читайте також: Відома російська журналістка публічно заявила, що країну «програли козлам та виродкам»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: