Експідопічна Потапа заявила, що той схиляв її до інтиму, та випустила про це пісню

Потап та гурт NZK
фото з відкритих джерел

Співачка каже, що під час спільних зустрічей із Потапом і його дружиною артист вдавав, що нічого не відбувається

Колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от GIP C (@iamgip.c)

«Я припускаю, що конкретно мене взяли до гурту, бо щось чухалося в штанях. Як інакше пояснити наші «великі» розмови в неробочий час, вночі, з лисим Альошею, мені незрозуміло. Він мені каже: «Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були». Я кажу: «Це прямо пропорційно моїй кар'єрі в гурті?» Він каже: «Прямо перпендикулярно», – розповідає дівчина на своїй сторінці в Інстаграм.

Співачка також згадує історію, як вона одного разу мала зняти з Потапа мірки для костюмів, за які була відповідальна. Артист, за її словами, запропонував їй «поміряти дещо інше». Вона також зазначила, що під час спільних зустрічей із Потапом і його дружиною, співачкою Настею Каменських артист вдавав, що нічого не відбувається: «Потім ми зустрічаємося на студії, приїздить Потап, Настя – й усе як ні в чому не бувало».

До слова, такі зізнання Євгенія зробила за декілька днів до того, як випустити пісню, що має назву «Mama I'm a Bitch». У ній згадується і Настя Каменських. «У публічних людей життя на показ, у цьому і сенс їхньої публічності – інтерес аудиторії. Льошу, а чому б не розповісти і про цей момент із життя? Я розумію, ти одружений, соромишся, але добре, що була і є я. Я все пам'ятаю. Хотілося більше подробиць викласти у треку, та я залишу це на десерт», – видала співачка в коментарях до кліпу. «Дядя, эскузюмуа, а Настя в темі? Твоя бейбі на гастролях співає пісні про кохання. Я заскріню листування, їй зіллю на hdd», – погрожує виконавиця в пісні.

Читайте також: У Росії скасовано ще один концерт Ані Лорак: співачку хочуть визнати іноагентом

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: