Єфросиніна гнівно звернулася до «пухлопиких осіб чоловічої статі»: Війна у розпалі

Єфросиніна: Підіть, запишіться хоча б в тир
фото з відкритих джерел

Телеведуча обурена поведінкою українців, які продовжують жити так, ніби після 24 лютого нічого не сталося

Телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна в одному з нещодавніх інтерв’ю зізналася, що обурена поведінкою українців, котрі продовжують жити так, як жили до вторгнення РФ в Україну. Фрагмент бесіди Марія виклала на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

«Я просто ох#їваю у столичних закладах, коли бачу, як потворно поводяться деякі пихаті бізнесмени, просто продовжуючи так само веселитися на широку, як жили до великої війни. Веселіться вже вдома! У всіх зараз телефони! Вашу поведінку бачать потім на відео наші воїни. Більшість із них уже рік без ротації сидять в окопах і гинуть, гинуть, гинуть, – каже Єфросиніна. – Має ж бути елементарна совість».

«Так, я говорила і говорю, що воювати або ні – то особиста справа кожного цивільного чоловіка. Всі різні, у всіх свої обставини життя та своя сила психіки. Також я сильно намагаюся притримуватися даної собі обіцянки – не засуджувати та не сратися зі своїми під час цієї страшної війни, яка і так нас всіх вбиває ментально! Я навіть навчилася опановувати себе, коли усілякі пухлопикі особи чоловічої статі сидять перед камерою, і єдиною своєю «важливою справою для країни» вважають знімання своїх мерзотних гімноблогів, які базуються на наклепах та образах та провокують лише розпалювання агресії всередині країни. Але от, що ніяк поки що не дається мені в опануванні – це люди, які живуть так, ніби війни немає. Ніби такі як мій чоловік та ще купа українських добровольців і так їх захистять ціною своїх життів. Підіть, запишіться хоча б в тир. Та приведіть себе в більш менш фізичну форму. Війна, нагадую, в розпалі».

Читайте також: Відомий українець несподівано заступився за телеведучу Жанну Бадоєву, яка працює на Росію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: