В Одесі спалахнув Український театр: відома акторка повідомила подробиці

фото з відкритих джерел

Акторка Римма Зюбіна під час займання знаходилася в глядацькій залі на виставі

В Одесі спалахнув Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В. Василька. Подробицями інциденту на своїй сторінці у Фейсбук поділилася відома акторка Римма Зюбіна, яка стала свідком події.

«Всі живі. Зі мною все норм. Була саме в цей час в Театрі на виставі в глядацькій залі. Дякую, друзі, за турботу», – написала Римма Зюбіна в соцмережі.

Згідно офіційної інформації, в Українському театрі спалахнула пожежа на другому поверсі. Займання сталося в приміщенні «електропульт-регуляторної», яке обслуговує глядацьку залу на 800 місць. Рятувальники наголосили, що на момент виникнення пожежі масові заходи в цьому приміщенні не проводилися. Під час гасіння по сходам будівлі театру із іншої глядацької зали та підвального приміщення «театру – укриття» було евакуйовано 82 особи. Внаслідок пожежі, на щастя, ніхто не постраждав. Всього було залучено 22 одиниці техніки та 66 вогнеборців.  

Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В. Василька відкрився в серпні 2021 року після тривалої реконструкції, яка з перервами тривала 4 роки.

Читайте також: Український актор, яким замінили лице росіянина у серіалі СТБ, вперше прокоментував скандал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: