Кумир українських дівчат з 90-х втратив слух

Музикант здивувався, що втратив слух на концерті, «бо на нулі було й голосніше»
фото: Юрко Юрченко

Артист та військовий після виступу на благодійному концерті опинився у лікарні – він майже повністю втратив слух

Лідер гурту Yurkash Юрко Юрченко виступив з благодійним концертом у Києві для «Сталевих жінок Азову». Після виступу артист та військовий опинився у лікарні – він майже повністю втратив слух. Про це він повідомив у дописі на Facebook.

Музикант здивувався, що втратив слух на концерті, «бо на нулі було й голосніше». Тож назвав це «таким собі прикольчиком для професійного музиканта».

Юрко Юрченко припустив, що могло стати причиною та повідомив, що найближчі виступи скасовано.

«Можливо перевтома, акубаротравма, наслідки минулих прильотів… Мінуси: Всі найближчі концерти й важливі поїздки скасував. І шумить і гуде, тріщить, як порваний динамік. Від різкого співу пташки шугаюсь, наче від пострілу. Та й в тональність не попадаю», – розповів Юрко Юрченко.

Попри втрату слуху музикант все ж знайшов у цьому перевагу для себе.

«Плюси: Не чую єресь, яку ще несуть навколо на мертвому язику ненависного народу», – лідер гурту Yurkash.

Зараз співак перебуває у лікарні – інтенсивній терапії на стаціонарі. Він отримує лікування та вірить у те, що слух налагодиться.

Зазначимо, Юрко Юрченко захищав Київ, а потім вступив до складу добровольчого батальйону «Карпатська Січ»

Нагадаємо, у 23 роки Юрко Юрченко став лауреатом фестивалів та конкурсів таких, як «Червона рута», «Золотий тік», конкурс імені Івасюка. Через рік, у 1996 на фестивалі «Море друзів», молодий артист знайомиться з керівником музичної агенції «Територія А» та поетом Олександром Бригинцем. Тоді «Територія А» була першим телевізійним хіт-парадом. Ця телепередача транслювала виключно кліпи українських виконавців. «Територія А»  була надзвичайно популярна, тому всі хто потрапляв у хіт-парад здобували славу.

Юрко Юрченко був улюбленцем українських підлітків. Дівчата були закохані у романтичного співака, а його пісні «Я йду», «Відпусти», «Анжеліка» були справжніми хітами.

Раніше, співак Олег Винник в інтерв’ю Вікторії Курочці для її YouTube-проєкту «КРП» підтвердив, що одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

До слова, українська співачка Оля Полякова очолить українську колону прайду ЛГБТ у Лондоні. 1 липня виконавиця візьме участь у заході, аби вкотре нагадати міжнародній спільноті про агресію Росії в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: